Το πρώην κατάστημα της Gucci στο Λονδίνο πωλείται έναντι 55 εκατομμυρίων λιρών (66,6 εκατομμυρίων δολαρίων). Πρόκειται για το πιο ακριβό ακίνητο που βγαίνει προς πώληση στην περιοχή Mayfair.

Είναι ωστόσο, διαθέσιμο και για ενοικίαση. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να πληρώνουν 40.000 λίρες την εβδομάδα. Το μέγεθος του πρώην ακινήτου της Gucci ισούται με το αντίστοιχο 19 κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδιασμένο σε νεοκλασικό ύφος από τον αρχιτέκτονα Ρόμπερτ Τέιλορ, κατασκευάστηκε το 1700. Περιλαμβάνει οκτώ υπνοδωμάτια, βεράντα και πισίνα.

Το τελευταίο διάστημα, και κυρίως, έπειτα από την πανδημία, η ζήτηση για τα καλύτερα σπίτια του Λονδίνου έχει αυξηθεί απότομα τόσο για πωλήσεις όσο και για ενοικιάσεις, με την ασθενέστερη λίρα να προσελκύει ολοένα και περισσότερους αγοραστές από το εξωτερικό. Νωρίτερα αυτό το μήνα και σύμφωνα με πληροφορίες από το Bloomberg, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Ελβετίας, ο Ερνέστο Μπερταρέλι, αγόρασε ένα ακίνητο στη γειτονιά Belgravia του Λονδίνου για 92 εκατομμύρια λίρες. 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

 

TikTok: Η μηχανή που γεννά χρήματα – Αυτή είναι η μυστική συνταγή του (tweet + vid)

Οικονόμου: Ο Ερντογάν επιχείρησε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρα μας

Το χειρότερο ξεπούλημα μετοχών εδώ και μισό αιώνα μπορεί να μην έχει ακόμα τελειώσει