Ο Έλον Μασκ αρνήθηκε ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του Σεργκέι Μπριν, έπειτα από δημοσίευμα της Wall Street Journal το οποίο ανέφερε ότι η εν λόγω σχέση οδήγησε τον συνιδρυτή της Google να πουλήσει το μερίδιό του του στις εταιρείες του Μασκ.

Ο Μασκ, ο συνιδρυτής της Tesla., είχε μια φέρεται να είχε δεσμό με τη σύζυγο του Σεργκέι Μπριν, Νικόλ Σάναχαν, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές. Η σχέση του 51χρονου Μασκ με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google φέρεται να έβαλε τέλος στη τη μακροχρόνια φιλία του Μασκ με τον Μπριν. Όπως σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg, ο τελευταίος στήριξε οικονομικά την κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2008. Ο 48χρονος Μπριν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιανουάριο.

Ο Μασκ ανέφερε με ανάρτησή του στο Twitter, όπου έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια ακολούθους, ότι το ρεπορτάζ ήταν αναληθές. Ο Μασκ είπε ότι έχει δει τη σύζυγο του Μπριν δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές παρουσία άλλων ανθρώπων, και ότι δεν υπήρχε «τίποτα ρομαντικό» ανάμεσά τους . Ο Μασκ είπε επίσης ότι είναι ακόμα φίλος με τον Μπριν.

Ο Μπριν είχε δώσει εντολή στους συμβούλους του να πουλήσουν τις ατομικές του επενδύσεις στις εταιρείες του Μασκ τους τελευταίους μήνες αφότου πληροφορήθηκε ότι ο Μασκ υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με τη σύζυγό του Νικόλ Σάναχαν.

Το ύψος των προσωπικών επενδύσεων του Μπριν στις εταιρείες του Μασκ δεν είναι γνωστό και δεν είναι σαφές εάν υπήρξαν πωλήσεις, ανέφερε η εφημερίδα.

Ο Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία ύψους 242 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Ο Μπριν είναι ο όγδοος πλουσιότερος, με καθαρή περιουσία ύψους 94,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Σάναχαν φέρεται να ζητά περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια από τον Μπριν, η περιουσία του οποίου είναι περίπου 90 δισεκατομμύρια δολάρια, και το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασίες διαζυγίου, ωστόσο οι δυο πλευρές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να συνάψουν συμφωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί η Ελλάδα δεν θα δεχτεί τη μείωση 15% στο φυσικό αέριο

Σήμερα οι ανακοινώσεις για τα νέα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας

Τρία πύρινα μέτωπα στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς – Μαίνεται η πυρκαγιά σε Λέσβο και Ηλεία