Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Μερικές εβδομάδες πριν το Συνέδριο των Δημοκρατικών το οποίο αναστατώθηκε από 20.000 email που διέρρευσαν μέσω των WikiLeaks, μία μικρότερη ιστοσελίδα ξεκίνησε να αναρτά τα μυστικά ενός ανώτατου στελέχους του ΝΑΤΟ, της φιλανθρωπίας του George Soros αλλά και ενός μέλους της καμπάνιας της Hillary Clinton, από το Σικάγο.

Οι ειδικοί της κυβερνοασφάλειας αναφέρουν τώρα πως το DCLeaks.com φέρει τα ίδια χαρακτηριστικά με τη ρωσική ομάδα που αποκάλυψε τα Δημοκρατικά σκάνδαλα.

Τα emails και τα ντοκουμέντα που αναρτήθηκαν στο DCLeaks τον Ιούνιο είναι χαρακτηριστικά της ομάδας αυτής, κάτι που σημαίνει πως έχουν κι άλλα στοιχεία, αλλά και πως δεν έχουν ως μόνο στόχο την άσκηση επιρροής στις αμερικανικές εκλογές αλλά και στην εξωτερική πολιτική της χώρας προς τη Ρωσία, με αντίβαρο τα σκάνδαλα που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν.