Η 39χρονη Κριστίν Τσιου είναι διάσημη επιχειρηματίας, πλαστικός χειρουργός στις ΗΠΑ καθώς επίσης, και συνιδρύτρια και συνιδιοκτήτρια του Beverly Hills Plastic Surgery και του Regenerative Medicine Aesthetic Institute.

Η Τσίου γεννήθηκε στην Ταϊβάν και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Pepperdine με πτυχίο στις διεθνείς επιχειρήσεις. Γνωστή για το μεγάλο φιλανθρωπικό της έργο, ξεκίνησε να εργάζεται στον τομέα των δημοσίων σχέσεων στη βιομηχανία ομορφιάς. Τώρα, χρησιμοποιεί την επιχειρηματική της οξυδέρκεια ως διευθυντικό εταίρο για το πολυτελές medispa του συζύγου της στο Μπέβερλι Χιλς.

Το 2019, εκείνη και ο σύζυγός της συνεργάστηκαν με τον Πρίγκιπα Κάρολο για τη δημιουργία του ολοκληρωμένου προγράμματος υγείας Chiu του Ιδρύματος Prince στο Cumnock της Σκωτίας, με στόχο να παρέχουν ολιστικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης στους ντόπιους. Η Τσίου λατρεύει τη μόδα και την υψηλή ραπτική και πρόσφατα συμπρωταγωνίστησε στο reality του Netflix, Bling Empire.

Καθώς ταξιδεύει συνεχώς, αυτές είναι οι ταξιδιωτικές συμβουλές για super rich από την Κριστίν Τσίου.

Μην επισκέπτεστε μια πόλη όταν έχει εβδομάδας μόδας

«Αποφύγετε να επισκεφθείτε μια πόλη κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, εκτός και αν είστε προσκεκλημένοι. Εκείνες τις ημέρες, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται σε ένα μέρος, όλα θα απαιτούν κρατήσεις, και οι τιμές των ξενοδοχείων θα είναι διπλάσιες, τριπλάσιες», αποκαλύπτει.

Πώς να βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ

«Δυστυχώς, είχα πολύ κακές εμπειρίες με ταξιδιωτικές εταιρείες. Οπότε δεν βασίζομαι σε αυτές. Αυτό που κάνω συνήθως είναι να επικοινωνώ πρώτα με το ξενοδοχείο ή τον ιδιοκτήτη του Airbnb και να του ζητώ να μου στείλει κάθε δυνατή δραστηριότητα, όπως περιηγήσεις ή μουσεία. Θα κλείσω ένα από αυτά, μετά θα τηλεφωνήσω ξανά στην επιχείρηση και θα ρωτήσω, «Παρεμπιπτόντως, πριν από το μουσείο, σκέφτομαι να γευματίσω. Πού θα μου προτείνατε;», εξηγεί η Τσιου. 

Οργάνωση και πρόγραμμα

«Σχεδιάζω τα πάντα εκ των προτέρων και μετά δεν ντρέπομαι να ακυρώσω μερικά από τα σχέδιά μου. Φυσικά, ειδοποιώ τον χώρο ή τα εστιατόρια ή τον συντονιστή δραστηριότητας. Φροντίζω να κατανοώ την πολιτική ακύρωσης. Αλλά η στρατηγική μου με τα ταξίδια είναι να κλείσω ολόκληρη την ημέρα και μετά να δω πώς νιώθω, γιατί πάντα έχω αυτό το εφεδρικό σχέδιο. Μερικές φορές, κάνω διπλές κρατήσεις ακόμη και σε εστιατόρια και ανάλογα την όρεξη μου τη συγκεκριμένη μέρα επιλέγω σε ποιο τελικά, θα πάω. Έχω πάντα προγραμματισμένες πολλές δραστηριότητες. Μπορεί όμως, να τύχει να βρέχει, τότε δεν πρόκειται να πάω για πεζοπορία εκείνη την ημέρα, οπότε θα ακυρώσουμε τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και αντ’ αυτού θα πάμε σε ένα μουσείο» καταλήγει.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Eurogroup: «Θετική» 14η αξιολόγηση και μεγαλύτερη δημοσιονομική ελευθερία για την Ελλάδα

Πλειστηριασμοί: Έρχονται δύο ηχηρά σφυριά των 40 εκατ. ευρώ

Το σκέφτεται (ακόμα) ο πρωθυπουργός, η νέα ξένη επένδυση που έρχεται, το ραντεβού Κόκκαλη με Σταθόπουλο και το νέο φέσι της Frigoglass