Διεθνή

Αυτό είναι το νέο «φτωχικό» του Λάρι Έλισον με θέα στον ωκεανό και αξία $80 εκατ.

  • newsroom


Μέχρι σήμερα, το ακίνητο στην παραθαλάσσια περιοχή Palm Beach της Καλιφόρνια ανήκε στο διαχειριστή hedge-fund Γκέιμπ Χόφμαν ο οποίος, ωστόσο τον περασμένο Ιούνιο αποφάσισε να το πουλήσει για 79,5 εκατομμύρια δολάρια

Στην αγορά ενός νέου υπερπολυτελούς ακινήτου, στο Palm Beach της Καλιφόρνια, αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων προχώρησε ο συνιδρυτής της Oracle, Λάρι Έλισον.

Η παραθαλάσσια έπαυλη που χτίστηκε το 1998, βρίσκεται στην περιφραγμένη κοινότητα Seminole Landing και διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, 11 μπάνια, μια VIP σουίτα επισκεπτών, κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο τένις καθώς επίσης και ένα ελικοδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το BusinessInsider, πρόκειται για το τρίτο μεγαλύτερο αγροτεμάχιο στην παραθαλάσσια περιοχή Palm Beach της Καλιφόρνια. Μέχρι σήμερα, το ακίνητο ανήκε στο διαχειριστή hedge-fund Γκέιμπ Χόφμαν ο οποίος, ωστόσο τον περασμένο Ιούνιο αποφάσισε να το πουλήσει έναντι 79,5 εκατομμυρίων δολαρίων.  

Ο Έλισον με αξία που αγγίζει τα 89,3 δισεκατομμύρια δολάρια, τον περασμένο Δεκέμβριο μετακόμισε από την Καλιφόρνια στο ιδιωτικό νησί που διαθέτει στη Χαβάη, το Λανάι ενημερώνοντας μάλιστα τους υπαλλήλους του πως θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά αλλά πλέον εξ αποστάσεως και με τη βοήθεια του Zoom.

Υπενθυμίζεται πως ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχε ξοδέψει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει ο νέος ιδιοκτήτης του μικρότερου κατοικημένου νησιού στη Χαβάη. Το 2012, ο γνωστός επιχειρηματίας αγόρασε σχεδόν το 98% του νησιού Λανάι και σήμερα σχεδιάζει να το μετατρέψει σε κέντρο βιώσιμης ανάπτυξης που θα προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμη 

Ο Βακάκης αλλάζει (ξανά) την Jumbo – Το μοντέλο last minute delivery και οι νέες επενδύσεις

Το καρμπόν του διαγωνισμού, ο Τζον και ο Τέλης της Τράπεζας Πειραιώς και ο μάνατζερ Φώτης της Intralot 

Αλλάζουν και πάλι το μισθολόγιο στο Δημόσιο – Μπόνους για «καλούς», στασιμότητα για ανεπαρκείς – Ποιους αφορά

 

 

Απόρρητο Απόρρητο