search icon

Διεθνή

ΕΕ καλεί Έλον Μασκ: Συνάντηση με τον Τιερί Μπρετόν για το Twitter και το διαδίκτυο (tweets)

Στη συνάντηση θα συζητηθούν και θέματα που αφορούν στις αλυσίδες τεχνολογίας και εφοδιασμού και ειδικότερα για τα τσιπ και τις μπαταρίες

Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Τιερί Μπρετόν θα συναντηθεί ο Έλον Μασκ στο Τέξας, με αντικείμενο συζήτησης θέματα που αφορούν στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, αλλά και στους κανόνες που θέσπισε πρόσφατα η ΕΕ, απαιτώντας από τους τεχνολογικούς κολοσσούς να κάνουν περισσότερα για την επίβλεψη του περιεχομένου που ανεβαίνει στο διαδίκτυο.

Την ανακοίνωση για τη συνάντηση έκανε ο εκπρόσωπος του Τιερί Μπρετόν, Τέρενς Ζάκα.

Σύμφωνα με το Reuters, η συνάντηση του Έλον Μασκ με τον Τιερί Μπρετόν θα γίνει στο Όστιν του Τέξας, όπου βρίσκεται η νέα έδρα της Tesla.

«Οι αλυσίδες τεχνολογίας και εφοδιασμού θα βρίσκονται ψηλά στην ημερήσια διάταξη της Tesla με τον Έλον Μασκ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τιερί Μπρετόν.

«Ο ελεύθερος λόγος θα είναι επίσης στο μενού μεταξύ Τιερί Μπρετόν και Έλον Μασκ. Το ίδιο και η νομοθεσία της ΕΕ. Να αναμένετε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τον #DigitalServicesAct και το πώς θα παίξει το “νέο” Twitter υπό τους ευρωπαϊκούς κανόνες», ανέφερε μέσω Twitter.

Η συνάντηση του Έλον Μασκ με τον Τιερί Μπρετόν πραγματοποιείται μετά τη συμφωνία του CEO της Tesla για την εξαγορά της Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων σε μετρητά.

Διαβάστε ακόμη

Mubadala: Υπογραφή συμφωνίας με την ΕΑΤΕ για τη διεύρυνση της συνεργασίας συν-επενδύσεων

Λάκης Γαβαλάς: Κληρώνει την Παρασκευή για το εμβληματικό ακίνητο στην Κάντζα (pics)

«Αναχρονιστική η δουλειά στο γραφείο»: Εκεί που θέλουν να δουλέψουν τουλάχιστον 800.000 εργαζόμενοι

 

Exit mobile version