Διεθνή

Euro 2020: Πώς θα πάνε οι Τούρκοι φίλαθλοι στον αποψινό αγώνα

  • newsroom


Οι Τούρκοι φίλαθλοι που προέρχονται από χώρες εντός ζώνης του Σένγκεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι

Στις 22:00 ο διαιτητής θα σφυρίξει την έναρξη του ματς Ιταλία – Τουρκία, με το οποίο ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στο στάδιο Ολίμπικο της Ρώμης από τις 19:00 και το πολύ μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα θα πρέπει να έχουν επιστρέψει στο σπίτι ή στα ξενοδοχεία τους.

Τελικά, μετά από πολλές ημέρες αβεβαιότητας, αποφασίστηκε ότι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το ματς οι Τούρκοι φίλαθλοι που προέρχονται από χώρες εντός ζώνης Σένγκεν, καθώς για τις πτήσεις από την Τουρκία συνεχίζει να ισχύει η καραντίνα.

Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να φέρει μαζί του τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού ή βεβαίωση ότι έχει εμβολιαστεί ή έχει νοσήσει από τον ιό. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι υποστηρικτές της Εθνικής Τουρκίας δεν θα είναι πάνω από 2.000.

Για τη Ρώμη και για ολόκληρη την Ιταλία πρόκειται για σημαντική ευκαιρία, που σηματοδοτεί και την έναρξη της μετά – κορωνοϊό εποχή. Οι υπεύθυνοι του δήμου της Ρώμης υπολόγισαν ότι μέχρι τώρα έχει ξανανοίξει το 50% των ξενοδοχείων της Αιώνιας Πόλης, ενώ τα καφέ και τα εστιατόρια είναι και πάλι γεμάτα πελάτες, πάντα με την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Εξάλλου, ο προπονητής της Εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενόψει του αποψινού ματς ζήτησε από όλους τους Ιταλούς να στηρίξουν με θέρμη και ενθουσιασμό την ομάδα, διότι «η Σκουάντρα ατζούρα ξέρει να τους ενώνει όλους, με μοναδικό τρόπο».

Διαβάστε ακόμη

Πώς βρίσκουμε τιμές ζώνης και αντικειμενική αξία ακινήτων – Δείτε τον ψηφιακό χάρτη

Αραβικό ενδιαφέρον για το «μικρό Ελληνικό» – Οι επαφές της DAMAC Properties στην Αθήνα για τις Γούρνες (pics)

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα επισκεφθεί την Ελλάδα στις 17 Ιουνίου