Διεθνή

Γίνετε γείτονες με τον Ομπάμα και τον Τραμπ με μόλις $5,75 εκατ.

  • newsroom


Θα μπορούσατε να έχετε καλύτερους γείτονες;

Ένα υπέροχο σπίτι του 1930 στη γειτονιά Kalorama της Ουάσιγκτον, σε ένα καταπράσινο προάστιο περίπου 10 λεπτά βόρεια του κτιρίου του Καπιτωλίου, μπορεί να υπερηφανεύεται για τα τέσσερα τζάκια του, την επίσημη τραπεζαρία του, μια βιβλιοθήκη επενδεδυμένη με δέρμα τίγρης, αλλά κυρίως για τους γείτονές του καθώς σύντομα θα βλέπετε την Ιβάνκα Τραμπ στην πίσω αυλή.

Το απίστευτο αυτό κτίριο βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της γειτονιά, δήλωσε ο Michael Rankin, ο μεσίτης που εκπροσωπεί την ιδιοκτησία. Χάρη μάλιστα στην κατασκευή της οροφής του σπιτιού, η άποψη «είναι πολύ επιβλητική», είπε ο ίδιος.

Οι εν δυνάμει αγοραστές θα βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση καθώς εκτός από την Ιβάνα θα έχουν και άλλο γείτονα υψηλού προφίλ, την οικογένεια Ομπάμα, η οποία όταν μετακομίσει από τον Λευκό Οίκο θα νοικιάσει ένα σπίτι 8.200 τετραγωνικών ποδιών μισό τετράγωνο μακριά.

800x-1

Όποιος ενδιαφέρεται να ζήσει ανάμεσα στις δύο πρώτες οικογένειες θα πρέπει να δαπανήσει 5,75 εκατ. δολάρια. Αυτό το σπίτι έχει έξι υπνοδωμάτια, πέντε πλήρη λουτρά και δύο μικρά λουτρά σε τρεις ορόφους (μη συμπεριλαμβανομένου του υπογείου).

Το οίκημα απέχει λιγότερο περίπου τρία λεπτά από το σπίτι του Ομπάμα, σύμφωνα με το Google Maps και μόλις σε απόσταση περίπου τεσσάρων λεπτών από το ξενοδοχείο Trump / Kushner.

κξκξκλξκλ

Ακόμα, μπορείτε να περπατήσετε στα καταστήματα, στις γκαλερί και στα εστιατόρια κατά μήκος της λεωφόρου Connecticut και Georgetown, στο μεγάλο εμπορικό κέντρο, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια.

λκκκκλ

λλκ

γβηηφη

τρτρτ

γγγγ

τυτυτυτ