ΔΙΕΘΝΗ

Η πλατφόρμα που σας γλιτώνει χρήματα για τα ταξίδια σας – Η νέα λειτουργία

Το Google Flights παρουσιάζει μια νέα λειτουργία για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να εξοικονομήσουν χρήματα και αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή σημεία χειμερινών διακοπών

Οι τακτικοί χρήστες του Google Flights μπορεί να παρατηρήσουν μια νέα λειτουργία την επόμενη φορά που θα μπουν στον ιστότοπο για να ελέγξουν τα δρομολόγια των αεροπορικών εταιρειών και να συγκρίνουν τις τιμές των πτήσεων.

Το νέο χαρακτηριστικό που ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Δευτέρας 28/8 σε δελτίο τύπου, λοιπόν, είναι η καθοδήγηση της Google για το ποια είναι η η ώρα στην οποία η πτήση που θέλεις να κλείσεις είναι στη φθηνότερη τιμή, μαζί με συμπληρωματικές οδηγίες με ειδοποιήσεις σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή στην τιμολόγηση- κάτι σαν εγγύηση φθηνότερης τιμής που υπάρχει. Εν ολίγοις, σας βρίσκει ποια ώρα της ημέρας, αν ταξιδέψετε, θα πληρώσετε τα λιγότερα και σας υπόσχεται πως αν αλλάξει κάτι και βρεθεί κάτι ποιο οικονομικό, θα σας ενημερώσει, όπως αναφέρει το CNN.

Ταυτόχρονα έδωσε στη δημοσιότητα τους προορισμούς με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google Flights μέχρι στιγμής φέτος για ταξίδια που αναχωρούν από τις 20 Δεκεμβρίου 2023 έως τις 5 Ιανουαρίου 2024.

Τι να περιμένεις:

Φθηνότερη ώρα κράτησης: Google Flights δήλωσε ότι επιτρέπει πλέον στους χρήστες να δουν αν οι τρέχουσες τιμές για μια αναζήτηση είναι χαμηλές, τυπικές ή υψηλές σε σύγκριση με τους μέσους όρους του παρελθόντος για την ίδια διαδρομή.

Από αυτή την εβδομάδα: Οι αναζητήσεις που έχουν αξιόπιστα δεδομένα τάσεων θα επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να δουν σε ποιο χρονικό διάστημα οι τιμές ήταν συνήθως οι χαμηλότερες. Οι χρήστες μπορούν τότε να αποφασίσουν καλύτερα αν θα κάνουν κράτηση τώρα ή αργότερα, αναφέρει η Google στην ανακοίνωσή της.

Παρακολούθηση τιμών: Οι χρήστες που θέλουν να περιμένουν για χαμηλότερους ναύλους πριν κάνουν κράτηση μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια λειτουργία παρακολούθησης τιμών που «μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της βαριάς δουλειάς για εσάς», δήλωσε η Google.

Εγγύηση τιμής κι επιστροφή της διαφοράς: Σε ορισμένα αποτελέσματα πτήσεων, οι χρήστες ενδέχεται να παρατηρήσουν ότι εμφανίζεται ένα σήμα εγγύησης τιμής (αυτό δε θα συμβεί σε κάθε πτήση). Εάν κάνεις κράτηση για μια από αυτές τις πτήσεις, η Google δηλώνει ότι θα παρακολουθεί την τιμή κάθε μέρα πριν από την απογείωση. «Εάν η τιμή μειωθεί, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά μέσω του Google Pay. Αυτές οι εγγυήσεις τιμών αποτελούν μέρος ενός πιλοτικού προγράμματος που είναι διαθέσιμο για επιλεγμένα δρομολόγια Book on Google», αναφέρει η Google στην ανακοίνωσή της.

Μέχρι στιγμής η υπηρεσία διατίθεται για πτήσεις από ΗΠΑ αλλά αναμένεται πολύ σύντομα να εξαπλώσει το δίκτυό της και στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα

Ο Κασσελάκης, η Εφη και το νέο κόμμα, η «αδιατάρακτη» υφυπουργός, τα… μαγικά της Grivallia και η ΔΕΗ κοντά στον Κωτσόβολο

Αυτές είναι οι big business που έρχονται από την Ινδία (pics)

Στέλιος Χατζηιωάννου: Το project-έκπληξη του sir για φτηνές τηλεπικοινωνίες

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

string(0) ""