Διεθνή

ΗΠΑ: Μπύρες και μπέιμπι-σίτινγκ υπόσχεται ο Μπάιντεν για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί

  • newsroom


Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και η Τζιλ Μπάιντεν θα συμμετάσχουν στην καμπάνια «We Can Do This», στο πλαίσιο της οποίας θα περιοδεύσουν για να ενθαρρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν

Έναν «μήνα δράσης», με δωρεάν μπέιμπι-σίτινγκ και υπηρεσίες ομορφιάς, προκειμένου περισσότεροι πολίτες των ΗΠΑ να εμβολιαστούν πριν τις 4 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα, ανάμεσα στα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, εκτός από τα παραπάνω είναι και η δωρεάν μπύρα από τη δημοφιλή μπυραρία Anheuser – Busch σε όλους τους ενηλίκους άνω των 21 ετών στις 4 Ιουλίου, αρκεί μέχρι τη συγκεκριμένη μέρα να έχει επιτευχθεί ο στόχος του εμβολιασμού στο 70% των Αμερικανών ενηλίκων, έστω με την πρώτη δόση.

Όπως αναφέρει το BBC, η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και η Πρώτη Κυρία της χώρας, Τζιλ Μπάιντεν, θα συμμετάσχουν στην καμπάνια «We Can Do This», στο πλαίσιο της οποίας θα περιοδεύσουν για να ενθαρρύνουν τους πολίτες να εμβολιαστούν.

«Όσο περισσότεροι είναι οι εμβολιασμοί, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η επιτυχία που θα έχουμε στη μάχη κατά του ιού», είπε ο Τζο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι σύντομα οι ΗΠΑ θα ζήσουν ένα «καλοκαίρι ελευθερίας, καλοκαίρι χαράς, καλοκαίρι συναθροίσεων και γιορτής. Ένα αμερικανικό καλοκαίρι».

Διαβάστε ακόμη

Τέλος στην «ομηρία» 400.000 φορολογούμενων με «χρέος» έως 0,99 ευρώ στην εφορία

Ακίνητα: Αλλάζουν οι αντικειμενικές από 1ης Ιανουαρίου – Πού θα εκτιναχθούν οι τιμές

Κομισιόν: Πρόταση για μια κοινή ψηφιακή ευρωπαϊκή ταυτότητα