Επιβατικό τρένο εκτροχιάστηκε σήμερα έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Κουίνς στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τουλάχιστον επτά άνθρωποι να τραυματιστούν, σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης.

Όπως υπογραμμίζει η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), κανένας από τους τραυματισμούς δεν χαρακτηρίζεται σοβαρός.

Σε εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS φαίνεται ότι τα εκτροχιασμένα βαγόνια παρέμειναν όρθια και δεν ανατράπηκαν. Τα αίτια του σιδηροδρομικού ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Ο οργανισμός σιδηροδρόμων του Λονγκ Άιλαντ (LIRR) αναφέρει πως οι αμαξοστοιχίες του συνεχίζουν τα δρομολόγια, παρακάμπτοντας όμως τους σταθμούς Χίλσαϊντ, Χόλις και Κουίνς Βίλατζ. Οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα εισιτήριά τους σε λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ των συγκεκριμένων σταθμών, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με το Reuters, η κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, Κάθι Χόκουλ, ανέφερε σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X πως ενημερώνεται σε τακτική βάση από τους συνεργάτες της σχετικά με το σιδηροδρομικό ατύχημα.

Διαβάστε ακόμη

UBS: Τι σημαίνει η υποβάθμιση της μακροπρόθεσμης αξιολόγησης των ΗΠΑ σε AA+

Barclays: Εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει την ευρωπαϊκή έδρα της στο Παρίσι

Μελόνι: Το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και η μήνυση στους Placebo (vid)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ