Διεθνή

Κάμαλα Χάρις: Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ απέκτησε το «δικό» της coffee blend

  • newsroom


Η εταιρεία New Ηarlem έφτιαξε ένα χαρμάνι προς τιμήν της Κάμαλα Χάρις, για να τιμήσει την πρώτη αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Το… δικό της χαρμάνι απέκτησε πριν λίγες μέρες η Κάμαλα Χάρις, καθώς η εταιρεία New Harlem θέλησε να τιμήσει με τον δικό της τρόπο την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η εταιρεία έφτιαξε ένα coffee blend, το οποίο ονομάστηκε Inauguration Blend και διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα και από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Το… χαρμάνι της ορκωμοσίας

«Ένα νέο ειδικό αρωματικό χαρμάνι, για να τιμήσουμε την ορκωμοσία της πρώτης γυναίκας αντιπροέδρου στην εθνική μας ιστορία», αναφέρει η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για περιορισμένη ποσότητα και ειδικά για την ορκωμοσία του 2021.

«Δημιουργήσαμε αυτό το μοναδικό, εύγευστο χαρμάνι για να γιορτάσουμε το νέο ορόσημο και τη χαρά της νέας ελπίδας που χαράζει για όλους τους Αμερικανούς», συνεχίζει.

Ο καφές αποτελείται από το χαρακτηριστικό σκούρο χαρμάνι της εταιρείας, σε συνδυασμό με αρωματικές νότες. Μάλιστα, η εταιρεία σκοπεύει να στείλει ένα δείγμα του καινούργιου της καφέ στην ίδια την Κάμαλα Χάρις.

Η New Harlem φτιάχνει τα δικά της χαρμάνια από το 1952 και έχει μακρά ιστορία στον χώρο, ενώ δημιουργήθηκε από μια οικογένεια που ξεκίνησε από την Κόστα Ρίκα και κατά τη δεκαετία του ’60 μετανάστευσε στην Αμερική.

Διαβάστε ακόμη

Επιδοτούνται ενοίκια, μισθοί, φως, νερό, τηλέφωνο

Tο πακέτο στήριξης που σχεδιάζει η κυβέρνηση για όσες επιχειρήσεις παραμείνουν κλειστές

Τσαβούσογλου: Τυχόν περιοριστικά μέτρα από την ΕΕ θα καταστρέψουν τα πάντα