Οι επιβάτες της απογευματινής αλλά και της βραδινής πτήσης με Aegean και Lufthansa αντίστοιχα από το Μόναχο ενημερώθηκαν ότι λόγω παγετού πρόκειται να ματαιωθούν και κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί μόνο η μεσημεριανή πτήση για Αθήνα σήμερα το μεσημέρι.

Η Aegean για να εξυπηρετήσει τους δεκάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στο Μόναχο λόγω της κακοκαιρίας από την Παρασκευή έδωσε εναλλακτικές λύσεις με αλλαγές εισιτηρίων για πτήσεις προς Αθήνα από αεροδρόμια άλλων πόλεων όπως αυτό της Φρανκφούρτης.

«Το εισιτήριο μας ήταν για σήμερα το απόγευμα, αλλά ενημερωθήκαμε από την Aegean ότι δεν πρόκειται να γίνει η πτήση λόγω παγετού και μας έδωσαν την εναλλακτική να αλλάξουμε για άλλη μέρα το εισιτήριο μας ή να αλλάξουμε αεροδρόμιο και έτσι αποφασίσαμε να πετάξουμε για Αθήνα από Φρανκφούρτη που αντιμετωπίζει λιγότερα προβλήματα. Κρατήσαμε, λοιπόν, το αυτοκίνητο που είχαμε νοικιάσει και θα κάνουμε μία διαδρομή τεσσάρων ωρών για να φτάσουμε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και να πετάξουμε από κει για Ελλάδα» λέει στο Protothema.gr η Χριστίνα Αμερικάνου, επιβάτης της πτήσης Α3807για Αθήνα με ώρα αναχώρησης 18:35.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr