Διεθνή

Οι λόγοι που τα νέα γυαλιά του Snapchat θα πετύχουν ενώ αυτά της Google απέτυχαν

  • newsroom


Το Snapchat την Παρασκευή ξάφνιασε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι η εταιρία άλλαξε το όνομά της από Snapchat σε Snap Inc. και ότι φέτος το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει τα νέα της γυαλιά ηλίου με προσαρμοσμένη κάμερα, τα οποία ονόμασε "Spectacles."

Το Snapchat την Παρασκευή ξάφνιασε τους πάντες ανακοινώνοντας ότι η εταιρία άλλαξε το όνομά της από Snapchat σε Snap Inc. και ότι φέτος το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει τα νέα της γυαλιά ηλίου με προσαρμοσμένη κάμερα, τα οποία ονόμασε “Spectacles.”

Ήδη ξεκίνησαν οι συγκρίσεις των Spectacles με τα γυαλιά της Google που κυκλοφόρησαν μετά “Βαΐων και κλάδων” το 2013 όμως με τιμή 1.500 δολαρίων απέτυχαν παταγωδώς.

snap_2.jpg

Κάποιοι πιστεύουν ότι τα Spectacles δεν θα έχουν την ίδια τύχη και αυτό επειδή αυτά θα είναι πολύ φθηνότερα, μόλις στα 129 δολάρια το ζευγάρι. Με αυτή την τιμή τα γυαλιά της Snap θα είναι προσιτά στον κόσμο αφού θα κοστίζουν όσο ένα ζευγάρι Ray Bans, τα οποία όμως δεν μπορούν να καταγράφουν τη ζωή των κατόχων τους.

Την ίδια ώρα τα Spectacles είναι πολύ πιο όμορφα από τα Glass, δηλαδή για γυαλιά της Google.

snap_3.jpg

Tα Spectacles θα βγαίνουν σε τρία χρώματα, αντίθετα από τα Glass που ήταν διάφανα.

snap_4.jpg

Ένα βασικό προτέρημα των Spectacles είναι ότι δεν είναι… αδιάκριτα. Τα γυαλιά της Google δεν ήξερε κανείς αν τον καταγράφουν ενώ αυτά της Snap θα έχουν φωτεινή ένδειξή ότι καταγράφουν.

snap_5.jpg

Επίσης τα Google Glass έκαναν πολλά πράγματα ενώ τα Spectacles κάνουν μόνο ένα.

Κανείς δεν μπορούσε να περιγράψει τι κάνουν πραγματικά τα γυαλιά της Google, αντίστοιχα τα γυαλιά της Snap κάνουν ένα μόνο πράγμα βγάζουν βίντεο.

snap_6.jpg

Ενώ ο φορτιστής των Google Glass έμοιαζε με κάθε άλλο φορτιστή κινητού, αυτός των Spectacles έχει… πλάκα ενώ και η θήκη τους είναι μοναδική.

snap_7.jpg

Ακόμα δεν είναι γνωστό πόση διάρκεια ζωής θα έχει η μπαταρία των Spectacles αλλά ακόμα και μόλις στις τέσσερις ώρες να είναι, όπως τα Glass, η φόρτιση θα έχει… πλάκα.

snap_8.jpg

Απόρρητο Απόρρητο