Το ποσό των 8,9 εκατομμυρίων ευρώ το 2022, έλαβε ο CEO της Deutsche Bank, Κρίστιαν Σούινγκ, ποσό ελαφρώς αυξημένο από 8,8 εκατ. ένα χρόνο νωρίτερα, επιβραβεύοντάς τον για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά κερδοφορίας και τα επιτυχημένα βήματα αναδιάρθρωσής της

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Reuters, το σύνολο των μπόνους που έδωσε πέρυσι η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα παρέμεινε σταθερό σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα στα 2,1 δισ. ευρώ.

Υπό την ηγεσία του Σούινγκ η Deutsche Bank πέρασε σε κερδοφορία έπειτα από σειρά ζημιογόνων χρήσεων, μέσω ενός σχεδίου 9 δισ. ευρώ.

Για το 2023 ο γερμανικός τραπεζικός κολοσσός εκτιμά ότι θα παρουσιάσει ελαφρά αύξηση των εσόδων του στο εύρος των 28 με 29 δισ. ευρώ, ενώ για τον κλάδο της επενδυτικής τραπεζικής προβλέπει ότι θα παραμείνουν σταθερά.

Σημειώνεται ότι στην ετήσια έκθεσή της, η Deutsche υπογράμμιζε τους κινδύνους για το outlook, μεταξύ των οποίων η πορεία της διεθνούς οικονομίας, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ένταση ΗΠΑ – Κίνας και ο πληθωρισμός.

 

Διαβάστε ακόμη

Πολυνομοσχέδιο: Διαγραφή προστίμων από την Εφορία – Διευκολύνσεις και αλλαγές στις μεταβιβάσεις ακινήτων

Οι «γαλάζιες καρδερίνες», ο Βαρουφάκης φουσκώνει, ο Πολάκης κόβει – Πώς η ΔΕΗ μπερδεύεται με τον ΟΤΕ, ο Κόπυ και τα καλώδια

Το παρασκήνιο της διάσωσης της First Republic Bank: Η ιδέα της Γέλεν, το σχέδιο του Ντίμον και οι 11 τραπεζίτες