Ανοιχτά ήταν σήμερα το απόγευμα (11.3.2022) τα καταστήματα της Nike στη Ρωσία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, παρά την ανακοίνωση για το προσωρινό κλείσιμό τους στη χώρα σε αντίδραση για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων της Nike ανακοινώθηκε στις 3 Μαρτίου, έπειτα από ανάλογες ανακοινώσεις που είχαν κάνει ήδη αρκετές εταιρείες από χώρες της Δύσης, για τον ίδιο λόγο.

Όπως αναφέρει το Reuters, υπάλληλος καταστήματος της Nike ανέφερε ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά υπάρχει η εντύπωση ότι το κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό για τουλάχιστον έναν μήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Nike, τα έξι καταστήματα που βρίσκονται στη Μόσχα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά, ενώ το Reuters αναφέρει ότι ο κατάλογος της εταιρείας δείχνει ανοιχτά και τα περίπου 100 καταστήματα που υπάρχουν στη Ρωσία.

Ωστόσο, υπάλληλος της εταιρείας ανέφερε ότι έχουν κλείσει προσωρινά τα εργοστασιακά καταστήματα της Nike, ενώ η εταιρεία δεν απάντησε στα αιτήματα του Reuters για σχολιασμό.

Διαβάστε ακόμη

Κουλέμπα: Καμία πρόοδος στις συνομιλίες – Διαψεύδει τον Πούτιν ο ΥΠΕΞ της Ουκρανίας

JPMorgan: Τερματίζει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία

YouTube: Μπλόκαρε τα κανάλια που συνδέονται με τα κρατικά ΜΜΕ της Ρωσίας