Διεθνή

Ρωσία: Άρση της απαγόρευσης στις πτήσεις προς 9 χώρες

  • newsroom


Αυξάνονται και οι κανονικές πτήσεις προς 12 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ελλάδας

Ξεκινούν και πάλι από τις 9 Νοεμβρίου 2021 οι πτήσεις από τη Ρωσία προς εννέα χώρες, καθώς η χώρα αίρει την απαγόρευση που είχε επιβάλλει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Ρωσία επιτρέπει ξανά τα αεροπορικά ταξίδια προς τις Μπαχάμες, το Ιράν, την Τυνησία, την Ταϊλάνδη, την Ολλανδία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Σλοβενία και το Ομάν.

Επίσης, η Ρωσία από τις 9 Νοεμβρίου 2021 θα αυξήσει τις κανονικές πτήσεις προς 12 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας.

Εκτός των χωρών αυτών, θα αυξηθούν οι πτήσεις προς Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βενεζουέλα, Μάλτα και Μαλδίβες.

Πέρυσι, με την έναρξη της πανδημίας, η ρωσική κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τις κανονικές εμπορικές πτήσεις στο εξωτερικό, αλλά έκτοτε χαλαρώνει σταδιακά τους περιορισμούς.

Οι απαγορεύσεις στις πτήσεις επέφεραν βαρύ πλήγμα στις αεροπορικές εταιρείες της Ρωσίας.

Διαβάστε ακόμη

Ακρίβεια: «Τσουνάμι» ανατιμήσεων σαρώνει την αγορά (πίνακες, τιμές, pics)

Τζιμ Ντέιβις: Ο Έλληνας που έφτιαξε από το μηδέν την αυτοκρατορία των New Balance (pics)

Αυστρία: Πώς η «διαφθορά μέσω διαφήμισης» έριξε τον Σεμπάστιαν Κουρτς