Η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αναζητά τρία άτομα που θα παρακολουθήσουν TikTok επί δέκα ώρες σε μια ημέρα με αμοιβή 100 δολάρια την ώρα.

Συνεπώς, οι νέοι εργαζόμενοι της εταιρείας που θα προσληφθούν για αυτό τον σκοπό, θα βγάλουν από αυτή τη μονοήμερη απασχόληση 1.000 δολάρια, κάνοντας αυτό που αγαπάνε: Να δουν μανιωδώς TikTok.

«Πουλάει» βιβλία σε νέους και εφήβους

Η εταιρεία ευελπιστεί ότι με αυτή την προσπάθεια θα καταφέρει να «πιάσει» πιο εύκολα τα trends του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς θα κάνει αίτηση

Για να υποβάλλουν αίτηση οι ενδιαφερόμενοι για τη δουλειά, αρκεί να κάνουν εγγραφή στο κανάλι Ubiquitous στο YouTube και να στείλουν ένα σύντομο μήνυμα, γράφοντας τους λόγους που πιστεύουν ότι υπερτερούν έναντι των άλλων σε αυτόν τον τομέα.

Η εταιρεία αναζητά άτομα 18 ετών και άνω που να γνωρίζουν πώς λειτουργεί το TikTok και ιδιαίτερα οι τάσεις του. Μετά από αυτή τη μονοήμερη απασχόληση, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημοσιεύσουν την εμπειρία τους σε οποιοδήποτε μέσο κοινωνικής δικτύωσης επιλέξουν και να προσθέσουν ετικέτα στην εταιρεία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Μαΐου, ενώ οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν επτά ημέρες μετά τη λήξη της αίτησης.

Διαβάστε ακόμη:

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την ΠτΔ για τoν σχηματισμό κυβέρνησης – Δείτε live

Dentist pass: ‘Ανοιξε η πλατφόρμα για όλα τα παιδιά 6 έως 12 ετών – Πώς θα κάνετε αίτηση (vid)

Μοσχοφίλερο: Δέκα λευκά διαμάντια από 8-15 ευρώ που μυρίζουν καλοκαίρι

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ