Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου με μια μορφή καρκίνου ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα όλο αυτό το διάστημα, φαίνεται να είναι επιθετικός.

Τώρα ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά στο περιοδικό In Touch, κάνει λόγο για καρκίνο πάγκρεας με τον βασιλιά «να έχει δύο χρόνια ζωής» ενώ όπως μεταδίδει, τα σχέδια για την κηδεία του ετοιμάζονται.

Το δημοσίευμα του περιοδικού In Touch:

 

Με την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge», η κηδεία του βασιλιά Κάρολου, θα μοιάζει με αυτή της Ελισάβετ, που ονομάστηκε «Επιχείρηση London Bridge». Καθώς ο καρκίνος του εξελίσσεται, μέλη της βασιλικής οικογένειας λένε στο In Touch ότι «τα τελικά σχέδια ανάπαυσης του Καρόλου έχουν έγκαιρη προτεραιότητα».

«Είναι μια αρκετά συνηθισμένη διαδικασία για τους βασιλιάδες, αλλά στην περίπτωση του Καρόλου είναι υψίστης προτεραιότητας», λέει πηγή στο περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένοι αυλικοί εκτιμούν πως ο καρκίνος του Καρόλου είναι χειρότερος απ’ ό,τι φαντάζονταν».

«Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό»

Η «Επιχείρηση Menai Bridge» πρόκειται να περιλαμβάνει γνωστά πρωτόκολλα ενώ πιθανότατα θα ταφεί στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο στο Κάστρο του Ουίνδσορ. «Θα έχει όλη τη μεγαλοπρέπεια και τον σεβασμό που αρμόζουν σε έναν Βρετανό μονάρχη», προσθέτει η πηγή.

Οι πληροφορίες για τα σχέδια για την κηδεία του έρχονται, όπως επισημαίνει το περιοδικό, μετά από ενημέρωση που είχε από υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας ότι ο βασιλιάς Κάρολος όχι μόνο παλεύει με τον καρκίνο του παγκρέατος, κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, αλλά έχει μόλις δύο χρόνια ζωής.

«Ο βασιλιάς Κάρολος είναι πολύ πιο άρρωστος απ’ ό,τι αφήνει το Παλάτι να δημοσιευτεί και απλά δεν είναι σε θέση να διευθύνει την οικογένειά του και να εκπληρώνει τα καθημερινά καθήκοντα της μοναρχίας», αποκάλυψε νωρίς το υψηλόβαθμο στέλεχος της βασιλικής οικογένειας στο In Touch. «Ο καρκίνος του τον τρώει ζωντανό. Είναι πολύ αδύναμος. Η κατάσταση είναι απελπιστική».

Έτοιμος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον θρόνο;

Το περιοδικό συνέχιζει στο δημοσίευμά του με τα σενάρια για τη διαδοχή του βασιλιά Καρόλου. Πρόσθετες πηγές είπαν στο In Touch ότι θα μπορούσαν να παίζουν περισσότερα μεταξύ του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ εκτός των αντίστοιχων κρίσεων υγείας της οικογένειας, καθώς ο βασιλιάς έχει την εντύπωση ότι ο William δεν είναι έτοιμος να πάρει τον θρόνο.

Διαβάστε ακόμη

ΔΕΔΔΗΕ: Ερχεται η μηνιαία καταμέτρηση στα ρολόγια ηλεκτρικής ενέργειας – 2 εκατ. μετρητές έχει καλύψει ήδη ο Διαχειριστής

Προς υπερπλέονασμα – έκπληξη πάνω και από 1,3% του ΑΕΠ

Έγινε το επόμενο βήμα στη συνεργασία ΤΕΜΕΣ και D-Marinas για τη μαρίνα της Πύλου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ