Με πέντε θεματικές και συνολικά 18 εργαστήρια θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο του 2024 τα workshops ομαδικής συμβουλευτικής από εξειδικευμένα στελέχη της ΔΥΠΑ, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που προηγήθηκε.

Πρόκειται για δίωρα εργαστήρια που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και στα οποία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι όσοι αναζητούν εργασία και επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση της σταδιοδρομίας τους.

Στόχος των εργαστηρίων είναι οι συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν στην αναζήτηση κατάλληλης θέσης εργασίας ή/και να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, καθώς και να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους μέσω ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, της προετοιμασίας για συνεντεύξεις με επιχειρήσεις και της κατάλληλης χρήσης των μέσων επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ωστόσο, πως λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής, έως 50 άτομα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 5 Ιανουαρίου, με ένα κλικ εδώ.

Διαβάστε ακόμη 

ΥΠΕΘΟ: Η εφαρμογή των μέτρων για POS και λαθρεμπόριο οι πρώτες προτεραιότητες του 2024

Ο ανασχηματισμός (κατά περίπτωση…), η απόβαση στα Χανιά, οι εξαφανισμένοι χορηγοί, η μαρίνα της Lamda και η μετοχή λάστιχο

Οι 100 κορυφαίοι σεφ της χρονιάς στην Ελλάδα σύμφωνα με το FNL

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ