Τη δεύτερη διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας για τον Τουρισμό στην Ελλάδα, «Work in Greece II», διοργανώνει το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού EURES της ΔΥΠΑ.

Η δράση θα γίνει τη Δευτέρα 15 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 14:00.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση υποστηρίζεται από την ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days και επικεντρώνεται αποκλειστικά στους κλάδους του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης, με στόχο τη διασύνδεση Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που αναζητούν εργασία με τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα οι οποίες αναζητούν προσωπικό για τη θερινή τουριστική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, που αναζητούν εργασία, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ή να συνδεθούν δωρεάν (εγγραφή ή είσοδος) στην πλατφόρμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να καταχωρίσουν το βιογραφικό σημείωμά τους, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά και να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα και να συνομιλήσουν με τους εργοδότες, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι Έλληνες εργοδότες θα μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν το προφίλ τους (εγγραφή ή είσοδος), καθώς και να έχουν πρόσβαση σε μία τεράστια «δεξαμενή» βιογραφικών από άτομα που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα: https://europeanjobdays.eu/en/event/work-greece-ii ή να αποστείλουν τα ερωτήματά τους στο email: euresgreecejobs@dypa.gov.gr.

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Καταρρίφθηκαν «σχεδόν όλα» τα drones και οι πύραυλοι – Τελ Αβίβ: Ετοιμάζουμε απάντηση (vid) (upd)

Υπεράκτια αιολικά: Πάνω από 150 GW στο pipeline παγκόσμια μέχρι το 2030, αλλά… (pic)

Επίθεση Ιράν στο Ισραήλ: Νίκη υπόσχεται ο Νετανιάχου – Έκτακτη συνεδρίαση του ΣΑ του ΟΗΕ (vid)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ