Κλείνει σήμερα, Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:00 μεσημέρι, η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για την ηλεκτρονική υποβολή των δικαιολογητικών, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων της προκήρυξης 1Κ/2024, για την πλήρωση 1.213 θέσεων στη Δημοτική Αστυνομία.

Το ΑΣΕΠ έχει καλέσει τους υποψήφιους οι οποίοι προηγούνται στους πίνακες κατάταξης -με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία- να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά προκειμένου να καταρτιστούν οι αρχικοί πίνακες κατάταξης.

Όσοι περιλαμβάνονται στους σχετικούς πίνακες υποψηφίους που έχει δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ θα πρέπει να βιαστούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους καθώς η προθεσμία λήγει την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024 και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Η πρόσκληση του ΑΣΕΠ για την υποβολή δικαιολογητικών αφορά υποψήφιους όλων των κλάδων, δηλαδή υποψήφιους Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Διαβάστε ακόμη 

Airbnb: Αφήνουν «φέσια» 3.500 ευρώ για… τηλεφωνικές κλήσεις στο εξωτερικό

Οικογένεια Βάρδη: Στο σφυρί το «κτήμα» των 8 στρεμμάτων στην Κηφισιά (pics)

Μetlen: Με το ένα πόδι στο LSE και με τα δύο σε εξαγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ