Πολλοί είναι εκείνοι που συχνά απορρίπτουν μια πολύ πρωινή πτήση, καθώς ξύπνημα είναι από μόνο του πολύ δύσκολο.

Η Alaska Airlines φαίνεται πως βρήκε τη λύση, δημιουργώντας μία προσαρμοσμένη ποικιλία για να παρασκευάσει έναν καφέ που δεν θα επηρεαστεί από την αλλαγή υψομέτρου. Η δράση βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο, με την αεροπορική να λέει ότι δοκιμάστηκαν 20 διαφορετικές εκδόσεις, κατά τη διάρκεια πτήσεων

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος καφές, θα σερβίρεται αποκλειστικά σε κάθε πτήση της Alaska Airlines, από την 1η Δεκεμβρίου και πρόκειται για την πρώτη φορά που μία μεγάλη αεροπορική εταιρεία προχωράει σε μία τέτοια δράση.

Η γεύση και η όσφρηση συνδέονται άρρηκτα και η όσφρηση των ανθρώπων αλλοιώνεται σημαντικά στον ουρανό.

Τα τρόφιμα και τα ποτά έχουν διαφορετική γεύση επειδή οι καμπίνες υπό πίεση μειώνουν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα, γεγονός που μειώνει την ικανότητα των οσφρητικών υποδοχέων (δηλαδή την ικανότητα όσφρησης).

Ο εξαιρετικά ξηρός αέρας της καμπίνας, με τα επίπεδα υγρασίας να είναι χαμηλότερα από αυτά της ερήμου Σαχάρα, επηρεάζει και την όσφρηση, όπως αναφέρει το CNN.

Για να καταπολεμήσει τα παραπάνω, η εταιρεία στράφηκε σε μία μετρίως σκούρα ποικιλία, την οποία στη συνέχεια εμπότισε με νότες που έχουν γεύση marshmallows, καστανό βούτυρο και καραμέλα, καθώς και μια μικρή αίσθηση ελαίων εσπεριδοειδών και κερασιού. Ως αποτέλεσμα, οι νότες του καφέ έχουν μια πιο «σύνθετη» γεύση όταν καταναλώνονται στον αέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Goldman Sachs: Ικανοποίηση για τα τριμηνιαία κέρδη, παρά την πτώση κατά 33%

Πόλεμος στο Ισραήλ: Πώς θα επηρεάσει τη ναυτιλία – Τι εκτιμούν οι Έλληνες εφοπλιστές (pics)

Σκυλακάκης: Νέο μοντέλο στα τιμολόγια ρεύματος – Οι καταναλωτές θα διαλέγουν όποιο θέλουν

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ