Κάθε 33 δευτερόλεπτα και ένα καινούργιο pick up, βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Ford! Είναι αδιαμφισβήτητο κατασκευαστικό επίτευγμα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που δικαιολογεί απόλυτα, γιατί είναι ο κατασκευαστής με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, στα εν λόγω οχήματα.

Και δικαιολογεί απόλυτα και το καύχημα του Jim Farley, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας δημοσίευσε φωτογραφίες εργαζομένων, που εμπλέκονται στην παραγωγή των pick up Ford. Τα μοντέλα κατασκευάζονται στο Dearborn Truck Plant, στο Michigan Assembly Plant και στο Kansas City Assembly Plant.

Ο Farley ισχυρίζεται ότι είδε το πάθος, την αφοσίωση και την ομαδική τους εργασία από πρώτο χέρι και χρησιμοποιεί την περίσταση για να γιορτάσει τη σκληρή δουλειά τους. «Είμαστε #BuiltFordTought εξαιτίας τους», έγραψε στο X.

Η γκάμα pick up΄s περιλαμβάνει τo Maverick, το Ranger, το F-150 με θερμικό κινητήρα , το ηλεκτρικό F-150 Lightning και το Super Duty.

Η Ford είναι ηγέτιδα δύναμη στον χώρο, κατασκευάζοντας τέτοιου τύπου οχήματα από το 1948, τη χρονιά που σηματοδοτεί το ντεμπούτο της σειράς F, αντικαθιστώντας τα προηγούμενα pick up που κατασκευάστηκαν στην πλατφόρμα επιβατικών αυτοκινήτων, στην αγορά, από το 1942. Το F-150 (φωτογραφία κειμένου) βρίσκεται επί του παρόντος στη 14η γενιά του. Και η Ιστορία συνεχίζεται…

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Στάσσης: «Η ΔΕΗ είναι ιδανικά τοποθετημένη για να οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη»

Ηλιος με… δόντια πάνω από την αμερικανική οικονομία – Απρόμενη πτώση για την επιχειρηματική δραστηριότητα

Χρηματιστήριο Αθηνών: Έριξε το «φράγμα» των 1.440 μονάδων – Νέο ρεκόρ 13 ετών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ