Η Jeep σε συνεργασία με την Kiri Technologies, ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τους οδηγούς των Plug-in Hybrid εκδόσεων 4xe στο οποίο θα κερδίζουν κρυπτονομίσματα ως ανταμοιβή ανάλογα με την οδήγησή τους.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης αφορά όλα τα 4xe μοντέλα της μάρκας: Renegade 4xe, Compass 4xe, Wrangler 4xe, καθώς και το νέο Grand Cherokee 4xe, το οποίο αναμένεται να είναι διαθέσιμο το δεύτερο 6μηνο του έτους.

Μετά την παρουσίαση του το Μάρτιο του 2021 με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, το πρόγραμμα επιβράβευσης της Kiri επεκτείνεται και στην Plug-in Hybrid γκάμα Jeep 4xe.

Η πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τo Stellantis e-Mobility Business Unit και την Kiri Technologies προωθεί την φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση, προσφέροντας παράλληλα προνόμια στους οδηγούς που ακολουθούν αυτή τη λογική στις μετακινήσεις τους.

Μέσω της εφαρμογής «Jeep» ο χρήστης θα κερδίζει KiriCoins, με τα οποία θα μπορεί να κάνει αγορές στο διαδίκτυο.

Οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν τα KiriCoins που έχουν κερδίσει χάρη στη χρησιμοποίηση τεχνικών που ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην τακτική φόρτιση της μπαταρίας του αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η αμιγώς ηλεκτρική κίνηση.

Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης ελαχιστοποιεί το κόστος χρήσης και παράλληλα μεγιστοποιεί το όφελος από την απόκτηση KiriCoins.

Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στην εφαρμογή του πλάνου επένδυσης 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Stellantis στον τομέα της εξηλεκτρισμένης κίνησης και του λογισμικού, όπως ανακοινώθηκε και στο πλαίσιο της μακροπρόθεσμης στρατηγικής Dare Forward 2030 τον περασμένο Μάρτιο.

Η τεχνολογία 4xe της Jeep, σύμφωνα με το protothema, έχει δημιουργήσει ικανά 4×4 μοντέλα στην ιστορία της μάρκας, τα οποία προσφέρουν σημαντικά οφέλη όσον αφορά στο κόστος χρήσης, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα στην ελληνική αγορά, τα Renegade 4xe και Compass 4xe είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις τους με μηδενικό φόρο χρήσης εταιρικού αυτοκινήτου, με το Compass το τρέχον έτος να αποτελεί το πλέον δημοφιλές τετρακίνητο Plug-in Hybrid μοντέλο της αγοράς.

Διαβάστε ακόμα

Καταπατημένα: Το σχέδιο που «σώζει» 100.000 ιδιοκτήτες και funds – «Ξεμπλοκάρουν» μεγάλες επενδύσεις

Taxisnet: 80.000 ζευγάρια αναζητούν… κλειδάριθμο – Περιθώριο 2 μηνών

Οι δύο πλουσιότεροι Ασιάτες εναντίον Netflix και Amazon