Το νησί των Σπετσών και το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel περιλαμβάνονται στο teaser της παγκόσμιας καμπάνιας του Netflix για τις νέες κυκλοφορίες του 2022.

Πιο συγκεκριμένα, στο teaser υπάρχει αναφορά στην ταινία Knives Out 2, η οποία γυρίστηκε στο νησί και το ξενοδοχείο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Με ένα καστ ιδιαίτερα δημοφιλών και καταξιωμένων ηθοποιών, όπως οι Daniel Craig, Ethan Hawke, Edward Norton, Kate Hudson κ.ά., η ταινία θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022 και αποτελεί το sequel του πρώτου Knives Out το οποίο κυκλοφόρησε το 2019 και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Οι Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel αποτελούν, μεταξύ άλλων locations, το σκηνικό της ταινίας, προβάλλοντας παγκοσμίως ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της.

Κατά τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης Rian Johnson ανέβασε στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram την καταγάλανη θάλασσα των Σπετσών, ενώ σχολίασε: «Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε ένα φονικό στις ήρεμες ακτές τους».

Στην πρώτη ταινία «Στα Μαχαίρια», ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, ο Daniel Craig υποδύθηκε τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Benoit Blanc, στο πλευρό άλλων αστέρων όπως της Jamie Lee Curtis, του Chris Evans, του Don Johnson και του Christopher Plummer.

Η ταινία, σύμφωνα με το travel.gr, είχε προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων και εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Διαβάστε ακόμη 

Η Viva Wallet ετοιμάζει «τράπεζα μικρομεσαίων» 

Τα σαΐνια κι ο γαμπρός, οι τρεις δικηγόροι του Μαξίμου, ο Χουλιαράκης και η Ευρωπαϊκή Πίστη 

Αλέξης Πατέλης: Γιατί οι startups μας αφορούν όλους