Παρελθόν αποτελεί πλέον το πιο παλιό πολυκατάστημα επίπλων και ειδών σπιτιού που λειτουργούσε στην Ελλάδα από το 2003. Το Notos Home στην πλατεία Κοτζιά, κατέβασε οριστικά ρολά υπό την πίεση των πιστωτριών τραπεζών και των επιταγών του προγράμματος αναδιάρθωσης της Notos Com Συμμετοχές που, μεταξύ άλλων, προβλέπει και κλείσιμο καταστημάτων.

Αυτές τις ημέρες η Notos Com βρίσκεται στη διαδικασία μεταφοράς των τεκευταίων αντικειμένων του του πολυκαταστήματος Notos Galleries (πρώην Λαμπρόπουλος) σστον 6ο και 7ο όροφο του ακινήτου στην Αιόλου.

Να σημειωθεί ότι το Notos Home της πλατείας Κοτζιά, 17.000 τετραγωνικών μέτρων, ήταν το πρώτο πολυκατάστημα επίπλων και ειδών σπιτιού που λειτούργησε στην Ελλάδα, όταν άνοιξε τις πύλες του, τα Χριστούγεννα του 2003 και γνώρισε ημέρες δόξας, κυρίως χάρη στις λίστες γάμου. Το project είχε δρομολογηθεί από την οικογένεια Λαμπρόπουλου και στον αρχικό σχεδιασμό ήταν να λειτουργήσει ως Λαμπρόπουλος Home.

To πολυκατάστημα υλοποιήθηκε τελικά από της Notos Com, συμφερόντων του Ομίλου Παπαέλληνα σε συνεργασία με τον άλλωτε ισχυρό όμιλο Κορασίδη. Η αρχική μετοχική συμμετοχή ήταν 51% για τη Notos Com και 49% για την Κορασίδης μέσω της Κλαουδάτος

Σε ό,τι αφορά το ίδιο το κτήριο της πλατείας Κοτζιά, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να μετατραπεί σε ξενοδοχείο.