Η αλυσίδα Public αναμένεται να μισθώσει το χώρο που μέχρι πρότινος λειτουργούσε το κατάστημα Notos Home (Notos Com Συμμετοχές) στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Πηγές με γνώση των συζητήσεων αναφέρουν πως οι συζητήσεις μεταξύ της Public-MediaMarkt (PMM) και της ιδιοκτήτριας του εμπορικού κέντρου (Lamda Malls) έχουν ουσιαστικά ολοκληρωθεί και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μίσθωσης.

Τα δύο καταστήματα (Public και Notos Com) στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο λειτουργούσαν εντός του ιδίου χώρου, επιφάνειας 3.200 τμ., με το κατάστημα της Public να λειτουργεί ως shop-in-shop. Στο παρελθόν η διοίκηση των Public είχε αναζητήσει μεγαλύτερο χώρο στο Golden Hall, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό.

Η αποχώρηση της Notos Home από το συγκεκριμένο κατάστημα του εμπορικού κέντρου (από τα πιο δημοφιλή της αλυσίδας) αποτέλεσε μεγάλη ευκαιρία για τα Public που, όπως όλα δείχνουν, καταφέρνουν να επεκτείνουν την εμπορική τους παρουσία στο Golden Hall, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν σε άλλο σημείο του.

Κατά πληροφορίες, για το κατάστημα της Notos Com είχε εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και γνωστή πολυεθνική αλυσίδα ειδών ένδυσης, υπόδυσης, αξεσουάρ κλπ.

Υπενθυμίζεται πως η αποχώρηση της Notos Com από το γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, έπειτα από 12 χρόνια παρουσίας, εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης της εμπορικής εταιρείας.

Κύκλοι της εταιρείας σημείωναν στο newmoney  πως η κίνηση ήταν προαποφασισμένη πριν καν το πρώτο lockdown, στο πλαίσιο του τελευταίου σχεδίου αναδιάρθρωσης που είχε τεθεί στις πιστώτριες τράπεζες.

Από τη μία η μίσθωση, η οποία έληγε εν μέσω του δεύτερου lockdown, από την άλλη η ζημιογόνα δραστηριότητα του καταστήματος, που είχε φθάσει να «καίει» 500.000 ευρώ το μήνα, οδήγησαν στην οριστική απόφαση. Η αλυσίδα πέρυσι είχε κλείσει και το κατάστημα στην πλατεία Κοτζιά.

Διαβάστε ακόμη: 

To πρώτο αισιόδοξο μήνυμα για τον Τουρισμό το 2021

ΕΛΠΕ: Μπαίνουν στην… πρίζα με νέα εταιρεία στην ηλεκτροκίνηση

Βασίλης Καλίτσης – Ελευθερία Μαμιδάκη: Νέος στόχος η επέκταση της Vimodji στις διεθνείς αγορές