Αυξημένο καταγράφεται το ενδιαφέρον για την αγορά κατοικιών στα Βόρεια Προάστεια της Αθήνας –διαχρονική αξία στην επιλογή κατοικίας – επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ενισχυμένη ζήτηση συνολικά στην εγχώρια αγορά ακινήτων.

Η  απομακρυσμένη εργασία –λόγω πανδημίας– ενισχύει την αναζήτηση των υποψήφιων αγοραστών για μεγαλύτερα ακίνητα σε πιο αραιοκατοικημένες περιοχές με υψηλό ποσοστό χώρων πρασίνου, με πολύ καλή ρυμοτομία, πρόσβαση σε τοπικά εμπορικά κέντρα αλλά και με ευρύχωρες και φωτεινές κατοικίες.

Η αυξημένη ζήτηση αποτυπώνεται στην άνοδο των πωλήσεων σε διάφορες περιοχές των Βορείων Προαστείων καθώς και στην ενίσχυση της κατασκευαστικής δραστηριότητας, τόσο με νέες κατασκευές όσο και με τις ανακαινίσεις–ανακατασκευές παλαιότερων κατοικιών, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους αγοραστές και την επιλογή για κατοικίες χαμηλότερου κόστους από το αντίστοιχο μιας νέας κατασκευής.

Μια περιοχή ιδιαίτερα προνομιακή, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγοραστών και επενδυτών που αναζητούν επιλογές στα Βόρεια Προάστεια, είναι η Πεύκη.

Η Πεύκη βρίσκεται σε προνομιακό σημείο, με πολύ καλή πρόσβαση σε συγκοινωνίες (Γραμμή Ηλεκτρικού ΗΣΑΠ και Προαστιακός Σιδηρόδρομος), καθώς και στους οδικούς άξονες της Εθνικής Οδού και της Αττικής Οδού. Επιπλέον παρότι συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά της γειτονικής Κηφισιάς, προσφέρει πιο προσιτές τιμές για αγορά κατοικίας.

Η περιοχή έχει κυρίως οικιστικό χαρακτήρα και διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου, αλλά και πολλά σημεία ενδιαφέροντος όπως σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, δημόσιες υπηρεσίες αλλά και τοπική αγορά με καταστήματα, καφέ και εστιατόρια.

Η Πεύκη είναι μια περιοχή που ξεχωρίζει με επιλογές για όλους:

είτε οικογένειες, είτε επενδυτές, είτε νεότερους σε ηλικία αγοραστές (αγορά πρώτης κατοικίας) που αναζητούν μια ήρεμη, ασφαλή αλλά και ζωντανή περιοχή με εύκολη πρόσβαση και πολύ πράσινο.

Η πρόταση της Intrum

Η Intrum διαθέτει προς πώληση διώροφη οικοδομή κατοικιών με υπόγειο σε κεντρικό σημείο της Πεύκης κοντά στην αγορά.

Αποτελείται από ισόγειο διαμέρισμα επιφανείας 132,67 τ.μ., μια μεζονέτα Α’ και Β’ ορόφου επιφάνειας 334,05 τ.μ. και ανεξάρτητο δωμάτιο στον ημιυπόγειο χώρο.

Επιπλέον, διαθέτει 3 υπόγειες θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους καθώς και δικαίωμα υπολειπόμενης δόμησης εμβαδού 45 τ.μ.

Το ακίνητο διατίθεται είτε ολόκληρο είτε μεμονωμένα.

Στόχος της Intrum REO είναι η θετική συνεισφορά στην ενίσχυση της οικονομίας μέσα από την υγιή ανάπτυξη της ελληνικής κτηματαγοράς

Για την καλύτερη αξιοποίηση των ακινήτων, η Intrum REO έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, επενδύει στη δική της πλατφόρμα διαχείρισης PropertyBase και έχει λανσάρει τη δική της ιστοσελίδα πώλησης ακινήτων https://realestate.intrum.gr.