Η Polestar ανακοίνωσε την συνεργασία της με την εταιρεία τεχνολογίας Xingji Meizu στην Κίνα. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανήκει στον Όμιλο Geely και ειδικεύεται στα κινητά τηλέφωνα και στις Bluetooth συσκευές και αναμένεται να βοηθήσει την Polestar στα μελλοντικά της μοντέλα.

Ο πρώτος καρπός της συνεργασίας έχει να κάνει με ένα νέο smartphone το οποίο εξελίσσουν από κοινού η Polestar με την Xingji Meizu. Πιο συγκεκριμένα, η σουηδική μάρκα αναφέρει ότι το καινούριο Polestar 4 θα συνοδεύεται από ένα smartphone το οποίο θα είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για το αυτοκίνητο.

Βασικό στοιχείο της συσκευής θα είναι ότι θα χρησιμοποιεί το ίδιο λειτουργικό σύστημα Meizu FlyMe που έχει ενσωματωμένο το αυτοκίνητο, κάτι που σημαίνει ότι θα ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες μη συμβατικότητας. Αντίστοιχα, σε Ευρώπη και Αμερική το αυτοκίνητο και το smartphone θα έχουν ενσωματωμένο σύστημα Google OS, ειδικά σχεδιασμένο για μέγιστη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Η τηλεφωνική συσκευή θα είναι premium και θα ανταγωνίζεται τα κορυφαία μοντέλα των Apple και Samsung, ενώ οι υπηρεσίες που θα προσφέρει σε συνεργασία με το Polestar 4 θα είναι στο επίπεδο των σύγχρονων BMW, Mercedes και Porsche.

Διαβάστε ακόμη

Ποιοι ωφελούνται από το «πακέτο» των €2,5 δισ. της ΔΕΘ – Πότε και πόσα θα πάρουν

Νέο σχέδιο ανάπτυξης ετοιμάζει η UBS – Στα $10 δισ. η εξοικονόμηση δαπανών από τη συγχώνευση με την Credit

Θα δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των εμπρηστών «οικοπεδοφάγων» και καταπατητών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ