Σαν… ζεστό ψωμί πουλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα αθλητικά παπούτσια που λάνσαρε ο Ντόναλντ Τραμπ, μία ημέρα μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που του επέβαλε οικονομικό πρόστιμο ύψους 355 εκατ. δολαρίων.

Για να συγκεντρώσει χρήματα και να επιβεβαίωσει φυσικά το λαϊκό του εκτόπισμα, ο πρώην πρόεδρος παρουσίασε τα «Never Surrender» sneakers, τα οποία φυσικά είναι φτιαγμένα στο αγαπημένο του χρυσό μεταλλικό χρώμα και με ένα ανάγλυφο Τ στο πλάι, που παραπέμπει στο όνομα του.

Ο πρώην πρόεδρος παρουσίασε τα αθλητικά του παπούτσια στο Sneaker Con της Φιλαδέλφεια, το Σάββατο, δηλώνοντας ότι θα πουληθούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας μόνο 1.000 ζευγάρια και μάλιστα με περιορισμένο δικαίωμα αγοράς, ήτοι τρία ζευγάρια ανά αγοραστή.

Δέκα σούπερ τυχεροί θα έχουν δε, το… προνόμιο να τους τα υπογράψει και ο ίδιος ο Τραμπ.

Τα αθλητικά παπούτσια διατέθηκαν στην τιμή των 399 δολαρίων.

«Ήθελα να το κάνω αυτό πολύ καιρό. Και νομίζω πως θα έχουν μεγάλη επιτυχία» υποστήριξε. Και δεν είχε άδικο!

Τα αμερικανικά media υποστηρίζουν ότι τα χρυσά sneakers ξεπούλησαν μέσα σε λίγες ώρες. Και για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πιθανότητα να διατεθούν επιπλέον ζευγάρια.

Παρά το γεγονός ότι η καταδικαστική απόφαση εναντίον του στη Νέα Υόρκη έδωσε νέα πυρά εναντίον του από την αντίπαλο του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, Νίκι Χέιλι, η οποία αναφέρθηκε στις πολλαπλές νομικές υποθέσεις που τον επιβαρύνουν, ο ίδιος και οι οπαδοί του δεν δείχνουν να πτοούνται.

Οι μέχρι τώρα προκριματικές εκλογές τον έχουν βγάλει νικητή και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στον αριθμό των εκλεκτόρων που χρειάζεται για να διασφαλίσει και τυπικά το χρίσμα, ώστε να αντιμετωπίσει τον Τζο Μπάιντεν στην κάλπη του Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη

Κρουαζιέρα: Η γεωπολιτική κρίση στη Μέση Ανατολή ευνοεί την Ελλάδα (pics)

Πλειστηριασμός: Τώρα και… «ψάρια» βγαίνουν στο ηλεκτρονικό σφυρί (pics)

Τουρισμός: Ετσι θα φτάσουμε σε εισπράξεις τα 27 δισ. ευρώ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ