Ελλάδα

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία για το νέο εργασιακό ν/σ στις 16 Ιουνίου

  • newsroom


Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου την ίδια μέρα στις 11:00πμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος

Σε 24ωρη απεργία στις 16 Ιουνίου καλεί η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωσή της στην οποία σημειώνει πως το νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν πρέπει να περάσει.

Όπως σημειώνει η ΑΔΕΔΥ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του κ. Χατζηδάκη».

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αφού έλαβε υπόψη της τις προτάσεις-αποφάσεις Ομοσπονδιών και Νομαρχιακών Τμημάτων, μετατρέπει τη Στάση Εργασίας της 16ης Ιουνίου σε 24ωρη απεργία την ίδια μέρα, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του κ. Χατζηδάκη.

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε τη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 16 Ιουνίου 2021, ώρα 11:00πμ, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» τόσο στην Απεργία όσο και στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια που θα γίνουν εκείνη την ημέρα σε όλες τις πόλεις της χώρας.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ,

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ!»

Διαβάστε ακόμη:

Ποιους πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ έως 18 Ιουνίου – Επιστρέφονται μειώσεις συντάξεων χηρείας

Μεικτά πρόσημα στην Ασία – Άλμα στο bitcoin μετά τα σχόλια Μασκ

Μειωμένος ΕΝΦΙΑ φυσικών προσώπων και για το 2021