Ελλάδα

ΑΔΕΔΥ: Ενίσχυση 5.000 ευρώ στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

  • newsroom


Με το ποσό των 5.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν από τους πρόσφατους σεισμούς στην Ελασσόνα και την ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε ομόφωνα να ενισχύσει τους πληγέντες κατοίκους με […]

Με το ποσό των 5.000 ευρώ θα ενισχυθούν οι σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάρισας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της τις μεγάλες καταστροφές που έγιναν από τους πρόσφατους σεισμούς στην Ελασσόνα και την ευρύτερη περιοχή, αποφάσισε ομόφωνα να ενισχύσει τους πληγέντες κατοίκους με είδη πρώτης ανάγκης (νερό, ξηρή τροφή κτλ), καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου που έπαθε ολοκληρωτική καταστροφή.

Ταυτόχρονα, η ΑΔΕΔΥ συγχαίρει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου για την ψυχραιμία και την υπευθυνότητα με την οποία λειτούργησαν την ώρα του σεισμού και οδήγησαν έξω από το ετοιμόρροπο κτήριο, με ασφάλεια, και τους 63 μαθητές του.

Διαβάστε ακόμη:

Google: Ανήσυχη η Κομισιόν για τη νέα πολιτική στις διαφημίσεις

SATO: Εξοπλίζει τα νέα περιφερειακά αεροδρόμια με καθίσματα αναμονής

ΟΤΕ: Για 2η χρονιά στον διεθνή δείκτη του Bloomberg για την ισότητα των φύλων στο εργασιακό περιβάλλον