Σε λειτουργία τέθηκαν στις 8 πμ και τα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής Οδού και ήδη τα πρώτα οχήματα ξεκίνησαν τη διέλευσή τους από τον αυτοκινητόδρομο που παρέλυσε σχεδόν επί τρία 24ωρα από τον χιονιά.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η εταιρεία, η κυκλοφορία αποκαθίσταται σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου, χωρίς την καταβολή διοδίων έως και την 30ή Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση:

Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου. Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.

Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν  από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

Διαβάστε ακόμη:

Hines: Βλέπει ευκαιρίες σε τουρισμό, logistics και κατοικία στην Ελλάδα το 2022

Βελτιώνονται τα φορο-κίνητρα για τις συγχωνεύσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Νέος ΕΝΦΙΑ: Mικρότερα εκκαθαριστικά αλλά υψηλότερη εισπραξιμότητα