Η POLYECO με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι η πυρκαγιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής, έχει κατασβηστεί. Όπως επισημαίνει η εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία,  ωστόσο δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, στις 15:30 ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στις εγκαταστάσεις της POLYECO στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσαν στο σημείο καθώς και το σύστημα πυρασφάλειας της εταιρείας. Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές».

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό ενημερώθηκε η Πυροσβεστική γύρω στις 15:30, ενώ στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν για την κατάσβεση 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ μεταβαίνει ειδικό όχημα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ..

Εν τω μεταξύ, γύρω στις 4 εστάλη και μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να καταφύγουν άμεσα σε κλειστό χώρο, να κλείσουν τα παράθυρα και να μείνουν μακριά από υαλοπίνακες.

Διαβάστε ακόμη:

Eurobank: Χρηματοδότηση πέντε πυλώνων για τους πρωτοπόρους σε επενδύσεις – Το στρατηγικό σχέδιο της τράπεζας (πίνακες)

Σταϊκούρας προς τράπεζες: «Αυξήστε τώρα τα επιτόκια καταθέσεων»

Κ. Μπουτάρης: «Τρίτωσε» το…σφυρί με το διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη πάνω στην παραλία (pics)