Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 09/04 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/04

Κλειστή η έξοδος Παπάγου (κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), ρεύμα προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα

Κλειστή η είσοδος από Νότια Πύλη (κόμβος Κ1), ρεύμα προς Ελευσίνα / Αθήνα

Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 09/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/04/2024, η έξοδος Παπάγου (κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο /Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου στην επόμενη έξοδο προς «Αγία Παρασκευή» (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού).

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 09/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/04/2024 η είσοδος από κόμβο Νότιας Πύλης (κόμβος Κ1 «Τοπικές Οδοί»), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Βάρη – Κορωπί / Ελευσίνα / Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους κινούμενοι επί της γέφυρας, να εισέλθουν στην Αττική Οδό κατευθυνόμενοι προς το Αεροδρόμιο και να αναστρέψουν στον πρώτο κυκλικό κόμβο του Αεροδρομίου, ώστε στη συνέχεια να κινηθούν στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Βάρη – Κορωπί / Ελευσίνα / Αθήνα.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).

H Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Διαβάστε ακόμη

Δάνεια: Αναπτυξιακές τράπεζες και Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «έσωσαν την παρτίδα» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

ΤτΕ: Αυξήθηκε η ζήτηση για τα επιχειρηματικά δάνεια

Μπούλαρντ: Βασικό σενάριο οι τρεις μειώσεις επιτοκίων από τη Fed φέτος

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ