Σε εξέλιξή βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση τουρκικών εγκληματικών ομάδων που δρουν στη χώρα μας.

Η επιχείρηση όπως αναφέρει τo protothema.gr γίνεται τόσο σε Αθήνα όσο και Θεσσαλονίκη από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 8 άτομα, έχουν προσαχθεί ακόμα 8, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 49 όπλα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών.

Η επιχείρηση έρχεται μετά την εκτέλεση των δύο Τούρκων στη Γλυφάδα πριν από μερικές ημέρες. Ήδη για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητούνται ακόμη πέντε.

Διαβάστε ακόμη

Μύγα-δολοφόνος που τρώει ζωντανά τα βοοειδή ανησυχεί τις ΗΠΑ

Φορολοταρία: Πότε θα γίνει η «mega» κλήρωση για 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα: «Θα στηρίξω τους Έλληνες συμμάχους μας» το πρώτο μήνυμα της

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα