Κλείνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού του ΟΠΕΚΑ, προκειμένου να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του  έτους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28 Σεπτεμβρίου 2023, για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του  έτους.

Υπενθυμίζουμε ότι  η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε για τους δικαιούχους την  Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr , με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Για να ολοκληρωθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, εδώ, όπως και ερωτήσεις και απαντήσεις, χρήσιμες για τον ενδιαφερόμενο πολίτη εδώ.

Διαβάστε ακόμη

ΤτΕ: Πάνω από το 2019 οι τουριστικές εισπράξεις το α’ εξάμηνο – Αύξηση 23,9%

Μαρία Αγγελικούση: Νέες παραγγελίες για τη ναυπήγηση 4 suezmax δεξαμενόπλοιων

Νέες ταυτότητες: Ουρές στα αστυνομικά τμήματα για επανέκδοση της παλιάς ταυτότητας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ