Στην Αμερική αντίθετα με την χώρα μας οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις επιλέγουν την ασφάλιση για να προστατευθούν από πολλά είδη ατυχημάτων και ζημιών. Γνωρίζοντας ότι η επιλογή μιας κατάλληλης ασφαλιστικής εταιρείας δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση αφού το συμβόλαιο είναι αρκετά περίπλοκο.

Οι περισσότερες εταιρίες κάνουν μια μεγάλη έρευνα προτού αποφασίσουν ποια ασφαλιστική εταιρία ταιριάζει καλύτερα στην δική τους φιλοσοφία. Είναι γνωστό άλλωστε πως επιχειρήσεις και άνθρωποι ρισκάρουν καθημερινά για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Με βάσει τα παραπάνω σας παρουσιάζουμε τις πέντε καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες τις οποίες προτιμούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.

1. Hiscox

Η Hiscox είναι μια μεγάλη, γρήγορη και προσιτή κάλυψη για μικρές επιχειρήσεις. Η Hiscox είναι ένας κορυφαίος εξειδικευμένος ασφαλιστής στις ΗΠΑ με μεγάλη ιστορία στην προστασία των επιχειρήσεων.

Η εταιρεία εξυπηρετεί πελάτες παγκοσμίως σε διάφορους κλάδους, όπως αρχιτεκτονική και μηχανική, ομορφιά, εμπορική συντήρηση, συμβουλευτική, γυμναστική, υγεία, οικιακές υπηρεσίες, μάρκετινγκ, ιδιοκτησία, θεραπεία και λιανική πώληση. Η Hiscox ειδικεύεται σε πολλούς τύπους ασφάλισης επιχειρήσεων όπως επαγγελματική ευθύνη, λάθη και παραλείψεις, γενική ευθύνη, αποζημίωση εργαζομένων, ασφάλιση ιδιοκτήτη επιχείρησης, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, βραχυπρόθεσμη ευθύνη και άλλα.

2. The Hartford
Η Hartford είναι μια από τις πιο αξιόλογες εταιρείες λόγω της ικανότητάς της να προσφέρει ασφαλιστήρια συμβόλαια και πακέτα ειδικά για τον κλάδο με πολλαπλές καλύψεις από πολλές άλλες.

Η ασφάλιση μικρών επιχειρήσεων δίνει τη δυνατότητα να καλύπτει ακριβές ζημιές και αγωγές από ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, επαγγελματικά λάθη, αποζημιώσεις εργαζομένων και πολλά άλλα. Η εταιρεία έχει αφοσιωθεί στο να βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις για περισσότερα από 30 χρόνια με έμπειρους και υψηλής αξιολόγησης ειδικούς.

Η συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία προσφέρει τρεις βασικές καλύψεις:

Γενική Ασφάλιση Ευθύνης: προστατεύει την επιχείρησή από οικονομικά κόστη υλικών ζημιών, προσωπικών και σωματικών βλαβών.
Ασφάλιση Επαγγελματικής Περιουσίας: προστατεύει τις φυσικές τοποθεσίες, τα εργαλεία και τον εξοπλισμό που κατέχει ή μισθώνει μια επιχείρηση.
Ασφάλιση επιχειρηματικού εισοδήματος: αναπληρώνει τα χαμένα κέρδη όταν πρέπει να ματαιωθεί για ένα διάστημα η λειτουργία μιας επιχείρησης λόγω ατυχών περιστατικών όπως πυρκαγιά ή κλοπή.

3. State Farm

Η State Farm προσφέρει διαφορετικά ασφαλιστικά προϊόντα με βάση το στάδιο μιας επιχείρησής, όπως η εκκίνηση, η ανάπτυξη, η ωρίμανση και η αλλαγή ιδιοκτησίας. Η αποστολή της State Farm είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να διαχειριστούν τους κινδύνους της καθημερινότητάς τους, να ανακάμψουν από το απροσδόκητο και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Εμπνευσμένη από τη ρήση του ιδρυτή της: «Η ειλικρίνεια δεν είναι η καλύτερη πολιτική – είναι η μόνη πολιτική», μέχρι τώρα, η εταιρεία έτσι παραμένει προσηλωμένη στο υψηλότερο επίπεδο ακεραιότητας.

4. Next Insurance

Η Next Insurance προσφέρει γρήγορη online ασφάλιση, μια εξαιρετική λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Δίνει τη δυνατότητα να ζητήσει ο ενδιαφερόμενος μια ηλεκτρονική προσφορά και προσαρμόζει την κάλυψη που είναι εξειδικευμένη στον κλάδο της κάθε επιχείρησης, ώστε να είναι εφικτό να ολοκληρωθούν όλα τα βήματα σε λίγα λεπτά.

5. Suracy
Η Suracy δεσμεύεται να προστατεύει τις επιχειρήσεις με την καλύτερη κάλυψη και να τις βοηθά να διαχειριστούν τους κινδύνους και να ενθαρρύνουν με διάφορους τρόπους την ανάπτυξη τους. Η Suracy παρέχει πολλαπλά ασφαλιστικά προϊόντα για μικρές επιχειρήσεις. Το κόστος κάθε ασφαλιστικού προϊόντος ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως η βιομηχανία, το μέγεθος της επιχείρησης και οι κίνδυνοι που αναλαμβάνει μια επιχείρηση.

Διαβάστε ακόμη