Ελλάδα

Υπουργείο Υγείας: Κανονικά στις 27/1 οι εμβολιασμοί για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών

  • newsroom


Ποια ραντεβού για εμβολιασμό αναστέλλονται – Πώς θα προγραμματιστούν τα νέα ραντεβού για όσους δεν μπορέσουν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο, Πέμπτη 27/1/2022, οι εμβολιασμοί των ενηλίκων και των παιδιών άνω των 12 ετών, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Υγείας.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Όσοι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα, θα μπορούν να μπουν στην πλατφόρμα και να επαναπρογραμματίσουν άμεσα τον εμβολιασμό τους, καθώς υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών, οι οποίοι θα πραγματοποιούνταν αύριο και μεθαύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και αύριο στο mega εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας», αναστέλλονται. Οι γονείς θα ενημερωθούν με SMS για την ημέρα και ώρα των νέων ραντεβού.

Οι εμβολιασμοί των παιδιών 5-11 ετών στα υπόλοιπα εμβολιαστικά κέντρα (Νοσοκομεία Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», Γ.Ν. «Ασκληπιείο», Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο», ΓΝΠ «Τζάνειο», ΓΝΔΑ «Αγία Βαρβάρα», ΠΓΝ «Αττικόν», Γ.Ν. Νίκαιας και στα Κέντρα Υγείας Περιστερίου, Αγίων Αναργύρων, Κερατσινίου, Μεγάρων και Σαλαμίνας) θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Όσοι γονείς με τα παιδιά τους δεν μπορέσουν να προσέλθουν αύριο στα παραπάνω εμβολιαστικά κέντρα, τα στοιχεία τους θα αντληθούν από το σύστημα, ώστε να κλειστούν από την Επιχείρηση «Ελευθερία» νέα ραντεβού, τα οποία θα αποσταλούν στους πολίτες με SMS».

Διαβάστε ακόμη

Φέσσας – Γεωργαντζής στο newmoney: Εντός του α’ τριμήνου η μεγάλη επένδυση της ACS άνω των €40 εκατ.

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Πώς χάθηκε κάθε… ελπίδα στην Αττική Οδό – Η ώρα των ευθυνών

Επανέρχεται η κανονικότητα στο Ελ. Βενιζέλος – Λιγότερες ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων σήμερα