Σε θρίλερ εξελίχθηκε η καταδίωξη δύο κουκουλοφόρων μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές στη Θεσσαλονίκη με τον έναν να συλλαμβάνεται σε… ζωντανή μετάδοση.

Ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους είχε ανέβει νωρίτερα σε μια ταράτσα παρακείμενου κτηρίου και ο δεύτερος στο καμπαναριό της εκκλησίας του Αγίου Παύλου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του καταστήματος.

Όπως καταγράφηκε σε πλάνα τηλεοπτικών σταθμών ο ένας από τους κουκουλοφόρους κρατούσε στα χέρια του πυροσβεστήρα τον οποίο χρησιμοποιούσε κατά των αστυνομικών που βρίσκονται στο σημείο.

Tελικά ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους συνελήφθη λίγο πριν τις 7 το πρωί αφού προσπάθησε να διαφύγει πεζός αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί αρχικά πήδηξε πάνω σε ένα όχημα της πυροσβεστικής από το οποίο κατέβηκε και άρχισε να τρέχει με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες μετά από σύντομη καταδίωξη.

H φωτιά στο κατάστημα που βρίσκεται στη συμβολή Βενιζέλου και Ιωνος Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εκδηλώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η φωτιά κατασβέστηκε χάρη στην επιχείρηση της πυροσβεστικής με τους πυροσβέστες να υποχρεώνονται να τρυπήσουν τα στόρια για να μπουν στο κατάστημα προκειμένου να σβήσουν τις φλόγες προτού επεκταθούν.

Το κατάστημα, πάντως, στο οποίο μπήκε η φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς.

Διαβάστε ακόμη

Μείωση ΕΝΦΙΑ 10% σε κάθε σπίτι που ασφαλίζεται, αύξηση 40% στο επίδομα παιδιού και «κάρτα 18άρη» 150 ευρώ

Πλειστηριασμοί: Ποια γνωστά ξενοδοχεία έχουν πάρει τον δρόμο για το σφυρί (pics)

Η ώρα των δεσμευτικών προσφορών για τη μεγάλη παραχώρηση του ΒΟΑΚ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ