Ελλάδα

ΝΔ για Ελληνικό: Ο κ.Τσίπρας να πάρει ξεκάθαρη θέση

  • newsroom


Απαντήσεις από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ζητά η Νέα Δημοκρατία

Απαντήσεις από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα ζητά η Νέα Δημοκρατία για τα εμπόδια που δημιουργούνται σε άλλη μια επένδυση, αυτή τη φορά στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, από την ανακήρυξή του σε αρχαιολογικό χώρο μετά και την παραδοχή του υπουργείου Πολιτισμού ότι όντως έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο.

«Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση παράγει αδιέξοδα. Τα, τουλάχιστον, περίεργα μπρος – πίσω στο ζωτικό για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας τομέα των επενδύσεων, έχουν ως πρώτο θύμα τους τις θέσεις απασχόλησης που εναγώνια περιμένουν οι άνεργοι συμπολίτες μας» τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως έξης: 
 
«Η επένδυση του Ελληνικού και μαζί με αυτήν χιλιάδες θέσεις εργασίας κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα.
 
Αιτία η πρόθεση του Υπουργείου Πολιτισμού να κηρύξει – με ακατανόητη καθυστέρηση – ως αρχαιολογικό χώρο σχεδόν ολόκληρη την έκταση του Ελληνικού.
 
Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση παράγει αδιέξοδα. Τα, τουλάχιστον, περίεργα μπρος – πίσω στο ζωτικό για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας τομέα των επενδύσεων, έχουν ως πρώτο θύμα τους τις θέσεις απασχόλησης που εναγώνια περιμένουν οι άνεργοι συμπολίτες μας.
 
Κάθε φορά που δρομολογείται κάποια σοβαρή επένδυση στη χώρα, υπαρκτές ή τεχνητές ενδοκυβερνητικές διαμάχες και δυσλειτουργίες, τη δυναμιτίζουν. 
 
Το Ελληνικό κινδυνεύει να γίνει ένα ακόμα θύμα αυτής της νοσηρής κατάστασης.
 
Ο κ. Τσίπρας οφείλει να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση».