Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα που κινούνται σε πασχαλινούς ρυθμούς.

Σε ό,τι αφορά στα καταστήματα της Αθήνας, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το ωράριο για τις γιορτές.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από την Πέμπτη 6 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικότερα, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Απριλίου, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων (9/4), ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τη μία μετά το μεσημέρι μέχρι τις 7 το βράδυ, ενώ το Μεγάλο Σάββατο από τις 10 το πρωί έως τις 4 μετά το μεσημέρι.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα 17 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε ακόμη

Καθίζηση για τα ευρωπαϊκά εμπορικά λιμάνια – Κυρίαρχοι οι Κινέζοι στη διακίνηση containers

Αμάνσιο Ορτέγκα: Πώς ο Mr. Zara δημιούργησε μια αμύθητη περιουσία – Πού επενδύει τώρα

 

Capital Economics: Η ανάκαμψη στην Ελλάδα θα συνεχιστεί (πίνακες)