Ελλάδα

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Λάκη Βενετόπουλου

  • newsroom


Ο Λάκης Βενετόπουλος ήταν ο δημιουργός της VARIETY CRUISES  και διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ένας από τους πλέον εμβληματικούς επιχειρηματίες του τουρισμού ο Λάκης Βενετόπουλος απεβίωσε τα ξημερώματα, «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο.

Ο Λάκης Βενετόπουλος ήταν ο δημιουργός της VARIETY CRUISES και διετέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Στην VARIETY CRUISES σήμερα ανήκουν 11 MEGA YACHTS 4-5 αστέρων χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών.

Τα πλοία φέρουν στη πλειοψηφία τους Ελληνική σημαία ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες.

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΕΤΕ, του διοικητικού συμβουλίου και των στελεχών του οργανισμού, του ΙΝΣΕΤΕ και της Marketing Greece, για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου

Η οικογένεια του ΣΕΤΕ, το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη του οργανισμού, το ΙΝΣΕΤΕ και η Marketing Greece, εκφράζουμε τα ειλικρινή και βαθιά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Λάκη Βενετόπουλου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Εμβληματική προσωπικότητα και οραματιστής, στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού. Μέσα από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στα πλοία του που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Επί χρόνια στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ, συνέβαλε με τις ιδέες του για την ανάληψη πρωτοβουλιών και την υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τον τομέα.

Ο Λάκης Βενετόπουλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας για το ήθος, την ακεραιότητα, την εντιμότητα, την αξιοπρέπεια, την ευγένεια και τη διορατικότητά του.

Διαβάστε ακόμη:

Επεσαν οι υπογραφές μεταξύ Lamda – TAIΠΕΔ για το Ελληνικό

Alpha Bank: Πρόσω ολοταχώς για την ΑΜΚ έως €800 εκατ.

Έρχεται το τέλος της Credit Suisse; Σενάρια για συγχώνευση με την UBS