Στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη εντοπίστηκε η μεγάλη φοροδιαφυγή που «τσάκωσε» η ΑΑΔΕ αξιοποιώντας πληροφορίες που εντόπισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια μιλώντας στο protothema.gr έδωσε την πρώτη απάντησή της για όσα αποκάλυψαν οι έλεγχοι της ΑΑΔΕ υποστηρίζοντας ότι δεν πλήρωσε τίποτα γιατί «ήταν όλα ανταποδοτικά από τις γνωριμίες που έχω».

Η πρώην παίχτρια του Survivor κάνει λόγο για «συνεργασίες» με άτομα που «θα φαίνονταν και αυτοί μέσα στον γάμο». Χαρακτηριστικό των ισχυρισμών της όσα λέει για τον Τριαντάφυλλο που τραγούδησε στον γάμο της: «είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά;».

Η ίδια επιβεβαίωσε στο protothema.gr ότι οι έλεγχοι έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο κατάστημά της προσθέτοντας, μάλιστα, «στην τελική όλοι το κάνουν έτσι. Ποιοι πληρώνουν τη σήμερον ημέρα;»

Σύμφωνα με την ίδια ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί της ανήσυχοι όλοι οι συντελεστές του γάμου ανήσυχοι και της είπαν «εμείς Ελιζαμπεθ στα κάναμε δώρο για να μας διαφημίσεις, υπάρχει πρόβλημα;».

Όλη η δήλωση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο protothema.gr

«Είναι δυνατόν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα γάμο με τόσες γνωριμίες; Είναι όλα ανταποδοτικά, από τις γνωριμίες που έχω. Όλοι όταν έμαθαν για τον γάμο μου ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου για διαφημιστικούς λόγους. Θα φαίνονταν και αυτοί μέσα από τον γάμο. Η τούρτα για παράδειγμα ήταν διαφημιστικό και ήταν από φελιζόλ, η μεγάλη η τριμετρη. Ο Τριαντάφυλλος είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά; Ο ίδιος προθυμοποιήθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στον γάμο. Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ αλλα δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά. Δόθηκαν από ανθρώπους που είναι φίλοι και ήθελαν να προμοτάρουν την δουλειά τους μέσα από μένα. Το Faidra Colllection που έδωσε τα νυφικά, ήταν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους. Η wedding planer ήταν κι αυτή δωρεάν. Ο γάμος μου δεν κόστισε γιατί ήμουν εγώ. Τους διαφήμισα όλους μέσα από τα stories μου. Έχω να το ζήσω αυτό από το Survivor».

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr