Βουλευτής που εκλέγεται στην Περιφέρεια Κρήτης παραβίασε τη διπλή διαχωριστική γραμμή σε περιοχή του ΒΟΑΚ στα Χανιά, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αναφέρει: «Το περιστατικό έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες χθες, Σάββατο 20 Αυγούστου 2022, επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στο 18.5ο χλμ. Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου. Από τους επιληφθέντες αστυνομικούς διαπιστώθηκε η παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής (κίνηση στο αντίθετο ρεύμα), από όχημα το οποίο οδηγούσε βουλευτής που εκλέγεται στην Περιφέρεια Κρήτης, χωρίς να φέρει άδεια κυκλοφορίας οχήματος κατά την ώρα του ελέγχου. Στο εν λόγω περιστατικό, εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία και βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες στον Κ.Ο.Κ. παραβάσεις που διαπιστώθηκαν από τους αστυνομικούς».

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, τόνισε πως «οι νόμοι είναι νόμοι» και «οι βουλευτές είναι οι πρώτοι που πρέπει να τηρούν τους νόμους»

Διαβάστε ακόμη

Πιο πάνω και από το 2019 ο Αύγουστος και στα airbnb (πίνακας)

HERMES: Οι ελληνικές «ρίζες» και οι «χρυσές» business για το σύμβολο του απόλυτου luxury (pics)