Τις αντιδράσεις των ξενοδόχων Αράχωβας προκάλεσε η εμφάνιση του hashtag #CancelArachova στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), με το οποίο οι χρήστες προτρέπουν τον κόσμο να προχωρήσει σε μποϊκοτάζ της περιοχής λόγω της άγριας κακοποίησης του Όλιβερ, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Μέσω ανακοίνωσής της η κα Ναυπακτίτου, πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων της περιοχής, απαντά στα μηνύματα που κυκλοφορούν στα social media και προτρέπουν επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξαναεπισκεφθούν την περιοχή, και διαψεύδει κατηγορηματικά αλλά και στους ισχυρισμούς ότι μπορεί οι Αραχωβίτες να γνωρίζουν τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και να τους καλύπτουν.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες – blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!! Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς.

Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας καθώς και οι επιχειρηματίες της, τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση
Καλούσα Ναυπακτίτου
Πρόεδρος Ξενοδόχων και
Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας.»

Διαβάστε ακόμη

ΕΚΤ: 2023 όπως 2021 – Το νέο δίλημμα της Λαγκάρντ για τα επιτόκια και οι πιέσεις των αγορών (γραφήματα)

Φορολογικό νομοσχέδιο: Αλλαγές στο παρά πέντε για περίπτερα και ταξί

ΕΕ: Έντονες διαπραγματεύσεις για τη μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ