Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Τις διεθνείς εξελίξεις και τις επόμενες πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο συζήτησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου με τον Osama Mobarez, Γενικό Γραμματέα του East Mediterranean Gas Forum.

Όπως σημειώνει ο κ. Παπασταύρου: Το EMGF αποτελεί ένα πλαίσιο συνεργασίας των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου, με στόχο την ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας της ευρύτερης περιοχής.

Η Ελλάδα, ασκώντας την Προεδρία του Οργανισμού, επιβεβαιώνει τον καθοριστικό της ρόλο στη διαμόρφωση κοινής περιφερειακής στρατηγικής. Συμμετέχουν, επίσης, η Κύπρος, η Αίγυπτος, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Ιορδανία, η Γαλλία και η Παλαιστίνη.

Διαβάστε ακόμη

Δημογραφικό στην Ελλάδα: Η γήρανση του πληθυσμού απειλεί ανάπτυξη, συντάξεις και αγορά εργασίας

Η κατάρρευση της Spirit Airlines και οι 17.000 νέοι άνεργοι

9 κοινές καθημερινές συνήθειες που έχουν άνθρωποι με μεγάλη επιτυχία – CEOs, ηγέτες και δημόσια πρόσωπα (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα