Μετά τα αποκαλυπτήρια για το νέο οικιστικό συγκρότημα Kyma Residences εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού από την Orilina Properties, σε συνέχεια της συμφωνίας με τη Lamda Development από την πλευρά του φορέα της επένδυσης, έρχονται τα αποκαλυπτήρια και για τη μοναδική λέσχη με ιδιωτικό club.

Τα δύο projects συνδέονται και εντάσσονται στην επένδυση άνω των 70 εκατ. ευρώ που σχεδιάζει η Orilina στα οικόπεδα κοντά στη μαρίνα, ενώ τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό έχει αναλάβει το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Kengo Kuma.

Οσον αφορά το νέο Private Club Development Project, το σκεπτικό πίσω από την επένδυση έρχεται από το εξωτερικό και περιλαμβάνει μiα ιδιωτική λέσχη με χώρους εστίασης, ευεξίας και αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους εκδηλώσεων κ.ο.κ.

Η ιδιωτική λέσχη θα βρίσκεται κοντά στο οικιστικό έργο της Orilina που περιλαμβάνει συνολικά 20 επώνυμες κατοικίες (διαμερίσματα, μεζονέτες και ρετιρέ, όλα με ιδιωτικές πισίνες και κήπους ή φυτεμένα δώματα) με θέα στη θάλασσα, αμφότερα σε δύο γηπεδικά τμήματα της ζώνης ανάπτυξης του παράκτιου μετώπου του Ελληνικού, στην περιοχή της μαρίνας του Αγίου Κοσμά.

Το συγκρότημα θα βρίσκεται κοντά και στη Riviera Galleria, την εμπορική ανάπτυξη που σχεδιάζει η Lamda Development, επίσης σε σχέδια του Kengo Kuma, στο παραλιακό μέτωπο της μαρίνας, για το οποίο ήδη προχωρούν οι μισθώσεις των καταστημάτων.

Διαβάστε ακόμη  

Τι είναι ο πληθωρισμός της απληστίας που πλήττει (και) την Ελλάδα 

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Το σχέδιό του για μια νέα ελληνική πολυεθνική με αιχμή την «ΙΟΝ»  

Σαμ Γκλέιζερ – Ο διάσημος ψυχίατρος αποκαλύπτει: «Υπάρχει μία κουλτούρα παράνοιας στη Wall Street» (pic + tweets)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ