Επιχειρήσεις

Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου (ΘΕΜΑ 104,6): Ο εμπορικός κλάδος δεν μπορεί να λειτουργήσει με τα μπρος πίσω

  • newsroom


«Μόνο μία στις πέντε εταιρίες δούλεψε με τη μέθοδο του click away» τόνισε ο Νίκος Κουγιουμτζής 

Την αγωνία των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο εξέφρασε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Νίκος Κουγιουμτζής. Όπως εξήγησε «μόνο μία στις πέντε εταιρίες δούλεψε με τη μέθοδο του click away», υπογραμμίζοντας πως είναι μεγάλη η ζημιά.

Η ανησυχία είναι μεγάλη, τόνισε λκαι πρόσθεσε πως «υπάρχει μεγάλος φόβος για την επόμενη ημέρα», επισημαίνοντας ότι πολλές επιχειρήσεις θα βρεθούν σε δύσκολη θέση με την ανεργία στα ύψη ακόμα και το καλοκαίρι αυτού του έτους.

«Τα μπρος πίσω της κυβέρνησης, δυσκολεύουν την κατάσταση», υπογράμμισε λέγοντας ότι ο εμπορικός κλάδος δεν μπορεί να λειτουργήσει, όπως άλλοι κλάδοι, με το να ανοίγουν και να κλείνουν τα καταστήματα. «Περιμέναμε να πάμε ένα βήμα μπροστά μετά τις γιορτές, τελικά πήγαμε πίσω», συμπλήρωσε.

«Εμείς προαγοράζουμε εμπορεύματα και τα πληρώνουμε με μετρητά ή επιταγές. Ήδη η πίστωση έχει εξαντληθεί, όμως πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και με τις επιταγές και πρέπει να κάνει κάτι η κυβέρνηση» είπε ο κ. Κουγιουμτζής.

Παράλληλα, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, σημείωσε πως τόσο οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αλλά και οι ειδικοί, είχαν πει ότι το λιανεμπόριο είναι ασφαλής κλάδος της οικονομίας. «Ζητάμε από την κυβέρνηση να ξαναδεί, αυτό που έχει επισημάνει η ίδια», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη

Προς μετάθεση η επαναφορά του click away

Μπορεί να μπει, μπορεί να βγει, αλλά άμα φύγει δεν θα ξαναρθεί και άλλες ιστορίες από Μαξίμου

Ποια είναι η μέθοδος Click & Collect για την παραλαβή προϊόντων που έρχεται και στην Ελλάδα

Απόρρητο Απόρρητο